Vozači tramvaja dobili obavijest ZET-a, stigla prva reakcija: ‘Sad ako iskoči, reći će da je vozač kriv’

Glavni kolodvor (Foto: ZET)

Nakon što su jučer kod Glavnog kolodvora dva tramvaja iskočila iz tračnica, zbog čega je pruga morala biti sanirana, vozači ZET-a danas su dobili upozoravajuću obavijest.

“Zbog lošeg stanja pruge u zavoju na ulasku u Glavni kolodvor u smjeru Draškovićeve vozite strogo po ograničenju, hvala”, piše.

‘Reći će da je vozač kriv’

Upozorenje koje su vozači dobili na svom je Facebook profilu objavio glavni ZET-ov zvizdač Neven Brnjas, koji je već ranije upozoravao na opasnosti neodržavanih tračnica.

Stavili ograničenje, pokrpali prugu i sad ako iskoči reći će vozač kriv, ne krparenje”, napisao je Brnjas.


“Prije tjedan tjedan i pol dana snimao sam taj zavoj govorio koliko je pruga tanka i vrijeđali su me da mjerim sublerom i da sam cirkusant u ZET-u”, napisao je jučer.

Privremeni prekid u opskrbi vodom na Črnomercu, Savici i u Sesvetama

“Tko je sad cirkusant? Vi u ZET-u ste me prozivali, a radi vas je zatvorena pruga u nedjelju i ponedjeljak. Žila kucavica je zatvorena jer ste vi cirkusanti. Ovo jo 100 posto dokaz da sam opet bio u pravu i nećete me omesti u daljnjem objavljivanju. Hvala ostalima na potpori.

Cijeli grad treba zahvaliti ono malo radnika što je ostalo da pokušava zakrpati kolodvor, a nemaju ni materijala ni ljudi”, dodao je.


Komentari