Velika tuga u obitelji Zorana Milanovića: Odgodio sve današnje obveze

Zoran Milanović (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića stigla je obavijest kako je predsjednik imao smrtni slučaj u obitelji. Zbog toga je odgodio sudjelovanje na obilježavanju 32. obljetnice osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća obrane u Slavonskom Brodu.

Izaslanik Predsjednika Republike na navedenom događaju bit će posebni savjetnik Predsjednika za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković koji će položiti vijenac kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju te na svečanosti uručiti odlikovanje Red Nikole Šubića Zrinskog 101. bosansko-brodskoj brigadi Hrvatskog vijeća obrane.

Iako službeno nije nigdje priopćeno, prema pisanju medija, preminuo je otac predsjednikove supruge Sanje Musić Milanović.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Gust raspored

Podsjećamo, ovih dana predsjednik je sa svojom suprugom prisustvovao na humanitarnom “Liječničkom balu” koji se održao u hotelu Esplanade u Zagrebu povodom obilježavanja 150. obljetnice Hrvatskog liječničkog zbora.

Milanović komentirao odabir Turudića: ‘Konspirativno se nalazio s Mamićem, pod vrlo čudnim okolnostima’


Samo koji dan kasnije bavio se odlukom Vlade RH da predlože general-bojnika Tihomira Kundida za zapovjednika Hrvatske kopnene vojske. Također se osvrnuo na uskoro imenovanje ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije.

Inzistira da se prije toga odrade detaljne analize, a sve zbog imenovanja Ivana Turudića kao Glavnog državnog odvjetnika.


Komentari