Tužna objava bolnice Sveti Duh: ‘Danas na njegovoj Radiologiji tuga i tišina, nikako drugačije i ne može biti, izgubili smo Ninu’

Radiolog Ninoslav Rudman (Foto: KB Sveti Duh / Pixabay)

Zagrebačka bolnica Sveti Duh objavila je tužnu vijest. Napustio ih je mladi radiolog Ninoslav Rudman koji se u bolnici zaposlio 2017. godine. Objavu sa stranice bolnice Sveti Duh prenosimo u cjelosti.

“S velikom smo tugom primili vijest da nas je u subotu napustio kolega, prijatelj i suradnik – Ninoslav Rudman, dr.med. Dr. Rudman se u Kliničkoj bolnici ‘Sveti Duh’ zaposlio 2017. godine na poziciji liječnika na specijalizaciji iz Kliničke radiologije, koju je specijalizirao pet godina kasnije.

Bio je dobitnik brojnih nagrada i priznanja, sa snažno izraženim organizacijskim sposobnostima i vještinama. Predan, odan, vrhunski profesionalac, divan prijatelj i suradnik, humanist i erudita.

Radiolog Ninoslav Rudman (Foto: KB Sveti Duh)

Danas, na njegovoj Radiologiji – tuga i tišina. Nikako drugačije i ne može biti. Izgubili smo Ninu. Ispraćaj dr. Rudmana bit će u četvrtak, 23. svibnja 2024. u 10:40 sati sa zagrebačkog Krematorija. Počivao u miru, dragi naš prijatelju”, napisali su iz bolnice.

Pritvoren vozač kamiona koji je usmrtio djevojčicu u Dugom Selu: Policija objavila potresne detalje



Komentari