Tražite li posao? Evo sjajnih opcija u Zagrebu i okolici

Foto: posao.hr

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Connection Project j.d.o.o. zapošljava na poziciji Sales Representative in Recruitment (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi besplatan smještaj za djelatnike koje žive na udaljenim područjima te službeni mobitel i laptop. Zauzvrat se očekuje proaktivna i ambiciozna osoba koja će dostizati, ali i prelaziti prodajne ciljeve. Možete se prijaviti do 28.06.2023. putem brze prijave.

Interpreta usluge d.o.o. zapošljava Prevoditelja (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se pisano prevođenje tekstova, korektura i lektoriranje pripremljenih prijevoda, simultano i konsekutivno tumačenje te vođenje jezičnih tečajeva. Potrebno je radno iskustvo od 3 godine. Prijaviti se možete do 20.06.2023. putem linka.

Samoborska craft pivovara Razum zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Samobor. U opisu posla nalazi se posluživanje pića, postavljanje stolova, zaprimanje narudžbi ispostavljanje računa i naplata usluga. Poslodavac nudi dodatno usavršavanje, mogućnost za napredovanjem i rad u samom srcu grada. Prijaviti se možete do 21.06.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodavač (m/ž), Poslovođa (m/ž), Administrator u skladištu (m/ž), Prodavač na sviježim odjelima (m/ž) te još nekoliko drugih pozicija. Natječaj je otvoren do 12.06.2023. Mjesto rada je različito za svaku poziciju, a uključuje Zagreb, Osijek, Sesvete i Svetu Nedelju. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse i naknadu za troškove prijevoza. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Viši stručnjak za korisničko iskustvo (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 12.06.2023. Poslodavac nudi suradnju s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, rad u inovativnoj i poticajnoj okolini i pristup najsuvremenijoj opremi i tehnologiji. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

GRAWE Hrvatska d.d. zapošljava Voditelja grupe središnje organizacije prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Traži se poduzetna i proaktivna osoba koja će koordinirati rad administracije. Poslodavac nudi poklon dobrodošlice, slobodan dan na dan rođendana i bonuse za ostvarene ciljeve. Prijave se zaprimaju do 11.06.2023. putem brze prijave.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Recepcionara (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima i koji poznaje engleski jezik u govoru i pismu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Radnika na benzinskoj stanici (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, osnovno poznavanje rada na računalu i jedna godina radnog iskustva. Mjesto rada je Prilesje, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Future HR zapošljava na poziciji Marketing and Sales Manager (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je da kandidat ima 4 godine radnog iskustva na poslovima marketinga, turizma i prodaje te izvrsne pregovaračke i komunikacijske vještine. Možete se prijaviti do 22.06.2023. putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Stručnog suradnika za nabavu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se do 11.06.2023. putem linka.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr za još oglasa. Sretno!


Komentari