‘TO JE NAJLJEPŠE MJESTO NA SVIJETU’ Vuco seli na karipski otok, vratit će se zbog spektakla koji sprema u Areni: ‘Ostavit ću dušu na terenu’

Ilustracija: Foto: Vojko Basic / CROPIX

Kao gost “Special Happy Showa” poznati glazbenik i pjevač Siniša Vuco govorio je o svojem skorom preseljenju u Venezuelu, ali i najavio svoj posljednji veliki koncert. Zbog njega će se vratiti u domovinu kako bi u Areni Zagreb 20. prosinca obožavateljima priredio koncert za pamćenje, Happy FEST.

ODLAZI IZ HRVATSKE! Siniša Vuco potvrdio da se seli, otkrio je i gdje je kupio čak dva stana

Otkrio je Vuco kako će se za koncert pripremati na karipskom otoku Margarita. Na svojem prvom putovanju u Južnu Ameriku zaljubio se u Venezuelu te tamo odlučio kupiti stan i preseliti svoj život. U Hrvatsku će se vratiti jedino kako bi održao svoj zadnji veliki koncert.

“U moje ime mogu samo reći, zvuči kao floskula, ali ostavit ću dušu na terenu, u Areni, osim duše jedno veliko iskustvo, šarolikost pjesama, pamtljive pjesme, hitove, bit će izvedba prava žestoka, bit će to jedan Vuco u najjačem izdanju, ja to mogu obećati, ima dovoljno vremena za pripremu, to će biti to – dođite”, kazao je Vuco.

Pojasnio je i čime ga je osvojio otok gdje će živjeti. “Isla de Margarita – to je najljepše mjesto na svijetu. Osjetio sam da ljudi imaju dušu, da žive po starinski, skoro bez tehnologije, meni se to sviđa i taj temperament tamo, jezik, snimat ću pjesme i pjevati na španjolskom”, pojasnio je.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

Na njegovu novu albumu još nema stranih pjesama, no neki stari hitovi dobili su novo izdanje. “Molim te, vrati se – otpjevala je moja prijateljica Lidija Bačić, zvuči odlično, ona ima taj rokerski gard. Snimljen je i duet s velikim Halidom Bešlićem. Ja sam kada sam počinjao sam molio Boga da mi pošalje hitove, da mogu poplaćati sve što sam trebao, nisam imao za podignuti auto sa servisa”, priznaje Vuco.

“Molio sam i poslao mi je hit! Pa sam opet kada je zapelo molio i poslao mi je drugi… Najvažnije je u životu imati hitove. Rajske kočije, Tražena si roba u gradu, Podigla me iz pepela, Volim piti i ljubiti… Ja ne mogu pjevati satima, jer te pjesme nisu lagane za izvoditi, ja se trudim kada pjevam da to bude isto kao na ploči i uspijeva mi, jer sam neponovljiv”, govori Siniša bez lažne skromnosti.

Podsjećamo, u travnju je vijest da Vuco odlazi iz Hrvatske šokirala javnost, no on je na Karibima kupio nekretninu jer se zaljubio u otok koji je tamo posjetio.


Komentari