TESLA U ZAGREBU! Kupcima je dostupan i Model X Performance, a poznata je i cijena!

foto:Profimedia

Američki proizvođač električnih vozila Tesla danas je otvorio svoj studio u Hrvatskoj.

Kupci mogu konfigurirati i naručiti Model S, Model X ili Model 3, s isporukama koje počinju u prvom tromjesečju 2021. godine.

Ovog petka Tesla također otvara pop-up trgovinu u Zagrebu kako bi potencijalni kupci imali priliku vidjeti vozila izbliza i upoznati se sa našim upućenim Teslinim savjetnicima.

Ova se pop-up trgovina nalazi u Avenue Mallu, Avenija Dubrovnik, 16 10020 Zagreb. U prvom tromjesečju 2021. Tesla će otvoriti salon u našem glavnom gradu pružajući vlasnicima Tesle pristup brzom i neometanom servisu za njihov automobil.
Električni domet do 652 km (po WLTP-u), vodeće sigurnosne ocjene u industriji, dovoljan teretni prostor i Ludicrous Performance mod, prednosti su za koje it Tesle smatraju da će privući brojne kupce koji su zainteresirani za smanjenje emisija štetnih plinova.
Foto: Netcarshow

Početno vozilo, Model 3 Standard Range Plus, započinje s 327.490 kn ili 4.146 kn mjesečno uz financijski otkup (60 mjeseci / 98.247 kn učešće).

Model S, prvi potpuno električni salon, evolucija je u automobilskom inženjerstvu. Kombinirajući izvedbu, sigurnost i učinkovitost, resetirao je svjetska očekivanja za automobil 21. stoljeća s najvišim mogućim ocjenama sigurnosti, najduljim dometom bilo kojeg električnog vozila i bežičnim ažuriranjima softvera koja ga neprestano čine boljim.

Model X je najbrže i najsposobnije sportsko terensko vozilo u povijesti s Euro NCAP ocjenom od 5 zvjezdica. Spoji performanse i korisnost s jedinstvenim značajkama, uključujući vrata koja se otvaraju prema gore (eagle doors), staklo s baldahinom i konfiguraciju od sedam sjedala.

Model 3 je manji, jednostavniji i pristupačniji električni automobil. Dizajniran i izrađen kao prvo električno vozilo za masovno tržište, presudan je korak u Teslinoj misiji da ubrza svjetski prijelaz na održivu energiju. Kao i svako Teslino vozilo, Model 3 kombinira domet, performanse, sigurnost i tehnologiju. Inteligentan dizajn maksimizira unutarnji prostor kako bi udobno uklopio pet odraslih osoba i svu njihovu opremu. Pogonski sklop visoke učinkovitosti omogućuje ubrzanje od 0 do 100 km / h za samo 3,3 sekunde.

Model Pogon Doseg (WLTP) Cijena uključujući PDV i sva davanja
Model 3 Standard Range Plus RWD 430 km  327.490 kn
Model 3 Long Range AWD 580 km 407.490 kn
Model 3 Performance AWD 567 km  457.490 kn
Model S Long Range Plus AWD 652 km 597.490 kn
Model S Performance AWD 639 km 727.490 kn
Model S Plaid AWD 840+ km (est.) 1.057.490 kn
Model X Long Range Plus AWD 561 km  677.490 kn
Model X Performance AWD 548 km 807.490 kn

Sve Tesle dolaze s uključenim Autopilotom. Tesla vjeruje da tehnologija može pomoći u poboljšanju sigurnosti. Zbog toga su Teslina vozila napravljena tako da budu među najsigurnijim automobilima na svijetu.  Autopilot je napredni sustav pomoći vozaču koji je klasificiran kao automatizirani sustav razine 2 za uporabu samo s potpuno pažljivim vozačem s rukama na volanu. To znači da Autopilot također pomaže u nadzoru vozača. Kada se pravilno koristi, Autopilot smanjuje cjelokupno radno opterećenje vozača, a osam vanjskih kamera, radara i 12 ultrazvučnih senzora pruža dodatni sloj sigurnosti koji samo dva oka ne bi imala.

Ključna komponenta usvajanja električnih vozila je stvoriti neometano i praktično iskustvo punjenja gdje god kupci odluče putovati. Vlasnici Tesle mogu uživati ​​u pogodnosti priključenja bilo gdje za punjenje. Najprikladniji način punjenja Tesle je kod kuće. Model S, Model X i Model 3 pružaju dovoljno raspona za svakodnevna putovanja. Većina vlasnika vozi danju, a noću dopunjava preostali napunjenost, ujutro se budi do pune baterije.

pixabay

Tesline stanice za punjenje pune Model S, Model X i Model 3 u nekoliko minuta, a ne sati. Stanice se nalaze u blizini sadržaja poput zalogajnica uz cestu, kafića, točaka s Wi-Fi-jem i trgovačkih centara. Mreža Supercharger pokriva glavne rute u Sjevernoj Americi, Europi i Azijskom Pacifiku.

U Hrvatskoj već postoji osam Supercharger stanica s gotovo 50 priključaka. Globalno postoji 20 000 punjača i više od 5000 diljem Europe, raspoređenih u više od 550 postaja.

Za više informacija možete posjetiti novu Tesla web stranicu na hrvatskom – www.tesla.com/hr


Komentari