Taksi Cammeo uvodi veliku promjenu: Zagrepčani će na početku možda biti malo zbunjeni

Taksi. Ilustracija (FOTO: Gulliver)

Taksi prijevoznik Cammeo od danas postaje Wizi, pri čemu telefonski brojevi i aplikacija za naručivanje vozila ostaju isti, a rebranding bi trebao omogućiti lakše širenje tvrtke na inozemna tržišta, priopćeno je u utorak iz te tvrtke.

Taksi Cammeo pokrenut je prije 18 godina, a danas je prisutan u više od 20 gradova Hrvatske. Posluje i u Sloveniji te Makedoniji, a svake godine preveze više od 7 i pol milijuna putnika.

“Cijelo vrijeme smo podizali kvalitetu usluge i bili tu za svoje sugrađane, a sada je vrijeme za novi iskorak. Rebranding će nam pomoći u širenju na druga tržišta, ali Wizi nije samo promjena logotipa jer ćemo uz pomoć AI-a i naprednih tehnologija iskustvo vožnje dići na jednu novu razinu”, naveo je u priopćenju Vladimir Minovski, generalni direktor Wizija.

ADrive tablet (Foto: Ines Novković)

Ostaju u Hrvatskoj

Wizi ostaje u hrvatskom vlasništvu te će globalno sjedište tvrtke ostati u Hrvatskoj.

Telefonski brojevi kojima se pozivao Cammeo od danas automatski vode na pozivni centar Wizija. Isto vrijedi i za mobilnu aplikaciju kojom se naručivao Cammeo.

Korisnici je od danas mogu u AppleStore-u ili PlayStore-u ažurirati – i automatski će dobiti novu Wizi aplikaciju, zaključuje se u priopćenju.Komentari