GOLI MANIJAK PONOVO VREBAO STUDENTICE I DIRAO SE! ‘Isprva sam mislila da urinira…’

sdantestarcevic.wix.com

“Bio je mrak i prepala sam se jer sam zapravo mislila da urinira iza stabala pa kao neću gledati u njega, a onda se okrenuo…”, ispričala je studentica.

Studentica je dojavila kako se u Zagrebu kod studentskog doma Ante Starčevića, popularnije zvanog “Šara”, pojavio manijak koji gol šeće po kompleksu i dira se po spolovilu. Potresena djevojka otkrila je kako je riječ o muškarcu visine 180 cm ili manje, crne kose i zapuštena izgleda.

“Bio je mrak i prepala sam se jer sam zapravo mislila da urinira iza stabala pa kao neću gledati u njega, a onda se okrenuo i vidjela sam da se počeo dirati i samo sam požurila. Bio je mozda visine oko 180 ili čak manje, ne sjećam se dobro je li imao bradu ali malo poduža crna kosa, izgleda zapušteno”, ispričala nam je studentica, koja će cijeli slučaj prijaviti policiji.

Ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali i ovoga puta možda je riječ o istome manijaku koji je spopadao studente u lipnju i u travnju. Naime, prema tada danim opisima manijak je također u tridesetim godinama, a motao se i kod studentskog doma Stjepan Radić i na “Šari”. U travnju je baš možda taj pervertit uznemiravao studentice na Savi, a prema svjedočenjima nekih djevojaka upadao im je i u kupaonicu dok su se tuširale. Djevojke su ga tada opisivale kao muškaraca tridesetih godina, visine oko 170 cm i smeđe kose, a hodao je raskopčanih hlača, prenio je tada dnevnik.hr.

Niti dva mjeseca kasnije, u lipnju, pojavljuje se scenarij vrlo sličan ovome kakvog je prijavila studentica sa “Šare”. Perverznjak je tada viđen kako hoda po nasipu u blizini studenskog doma Stjepana Radića, a u jednom trenutku sjeo je na klupu i počeo se samozadovoljavati. Dan kasnije isti je muškarac viđen kako se vozi na biciklu i masturbira u isto vrijeme, pritom fiksirajući djevojke pogledom. Pogađate, tada je također manijak opisan kao muškarac tridesetih godina, visine oko 175 cm, tamnije kose, s bradom pisao je tada Jutarnji.


Tada su u studentske domove uvedene strože mjere opreza i nadzora, zaštitari su počeli raditi pojačano, ali čini se kako su s vremenom zaboravili kako manijak još uvijek vreba. Ponavljamo, možemo tek nagađati je li riječ o istoj osobi, ali kako se studentski dom Stjepan Radić preuređuje, manijak je vjerojatno krenuo žrtve tražiti po ostalim domovima.


Komentari