Petar Šegedin prvim nastupom rasplakao i vlastitog oca: ‘Pobjednik u svakom smislu’

Petar Šegedin (FOTO: RTL)

U subotu je počelo finale Superstara, a četvero kandidata koji se bore za pobjedu spektakl su otvorili Aviicijeom pjesmom ‘Wake Me Up’. Nakon toga su krenuli samostalni nastupi kojim su natjecatelji pokušali osvojiti žiri i publiku.

Nastao je lom kad je stupila na scenu: Poznata Hrvatica oduševila na koncertu Dine Merlina

Finale je započeo Korčulanin Petar Šegedin, koji je u mnogima potaknuo emocije izvedbom ‘Pogledi u tami’ Sergeja Ćetkovića.

I prije samog završetka izvedbe, žiri je pokazao oduševljenje njegovom interpretacijom jednog od najkompleksnijih vokala današnjice. Petar se kroz nastup vidljivo opustio, a publika ga je nagradila gromoglasnim pljeskom.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

‘Ti hodaš glazbu’

Prvi je komentirao Tonči koji je rekao kako se kod njega ne radi o potrebi da pobijedi zbog novca nego zbog glazbe. Ti je hodaš”, rekao je Tonči.

“Ti, Petre, si pun ljubavi, i kad stojiš i kad se ne mičeš, puna te je bina, a ja sam jako tužna što te nakon današnje emisije više neću vidjeti”, rekla je Severina, a čini se kako je oduševio i Niku i Filipa.

“Glavni adut ti je emocija,” komentirao je Filip, te dodao kako je prema njemu Petar pobjednik u svakom smislu, bez obzira na krajnje rezultate. Petrov otac, prisutan u publici, zaplakao je, a on je šaljivo dobacio kako njegov otac nije zaplakao “od trenutka kad su mu skinuli pupčanu vrpcu”.


Komentari