Pali zagrebački dileri: Policija objavila fotografije ‘plijena’ koji su pronašli

Policija izvijestila o prekršajima (Foto: Damjan Tadic / CROPIX/Ilustracija)

Zagrebačka policija prijavila je 21-godišnjaka i 23-godišnjaka kod kojih je pronađeno ukupno 800 grama marihuane, 425 grama kokain, 288 grama amfetamina i 243 grama punila za miješanje s drogom namijenjenoj daljnjoj preprodaji.

Upozorite starije, Zagrebom hara opasna žena: Ovako je gospođi (87) s lakoćom uzela velik novac

Policija sumnja da je 21-godišnjak nabavljao veće količine kokaina, amfetamnina, konoplje, smole i ulja konoplje koje je potom prodavao na ilegalnom tržištu drugim preprodavačima, među kojima je i 23-godišnjak.

Tijekom pretrage stana 21-godišnjaka na području Medveščaka, policija je u četvrtak pronašla 685 grama konoplje pakirane u 12 paketa, 38 grama smole konoplje, 42,5 grama kokaina pakiranog u tri paketa, 288 grama amfetamina pakiranog u pet paketa, 21,9 mililitara ulja konoplje pakiranih u sedam medicinskih šprica, 243 grama punila i dvije digitalne vage s tragovima droge.

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ

Odveli ga u pritvor

Policija ističe kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 23-godišnjak od 21-godišnjaka nabavljao veće količine konoplje koju je potom preprodavao, a prilikom uhićenja policajcima je dragovoljno predao 115,9 grama konoplje i novac pribavljen preprodajom.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenici su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava dostavljena Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, kažu u policiji.


Komentari