Omiljeni kafić ponovno oduševljava: ‘Dođite kod nas na Dan žena, kava je besplatna za sve’

Skupo ispijanje kave u Zagrebu (Foto: Pixabay)

Kvartovski kafić Unique one na Malešnici već je neko vrijeme na dobrom glasu, i to zbog odbijanja vlasnika da se prilagode novim, “europskim cijenama”.

ZAGREBAČKI KAFIĆ ZAOKRUŽIO CIJENU! Zbog uvođenja eura gostima poručili: ‘Sve kave koštaju jedan euro’

Dok su svi nakon ulaska Hrvatske u eurozonu podigli svoje cijene, oni su odlučili da će nastaviti po starom te još uvijek, godinu i tri mjeseca kasnije, sve svoje kave poslužuju za samo jedan euro.

Sad su otišli korak dalje, te za Dan žena pripremaju poseban “poklon” svim stanovnicima kvarta.

Definitivno su posebni

“U doba svih mogućih poskupljenja mi činimo obratno i pozivamo Vas u caffe bar Unique one, Ante Topić Mimare 47, 08.03.2024. (07-14h) na besplatnu kavu za sve goste.


Želimo Vam svima puno poslovnih uspjeha i svim dragim susjedama želimo sretan dan žena”, poručili su u Facebook objavi koju su proširili kvartovskim grupama, na sveopće oduševljenje stanovnika.

Foto: Darko Tomas/CROPIX

“Dragi gosti, danas je godina dana od kada smo odučili sve kave staviti 1 euro. Prije svega, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju u ime cijelog tima. Krenulo je pričom uvođenja eura prošle godine. Stavili smo cijene svih kava na 1 euro, a ponajprije smo mislili na vas.

Želimo da svatko tko želi popiti kavu, može po korektnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti. 365 dana smo kuhali kavu za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366 dana. Hvala’, objavili su na svojim profilima na društvenim mrežama i ponovno oduševili goste”, napisali su u postu na početku ove godine.

S obzirom na to da su kave u tom kafiću već dugo vremena samo jedan euro te su zbog toga posebni u Zagrebu, evidentno je da odgovara i ime Unique.


Komentari