Oglasila se majka nestale Danke (2): ‘Bole me sve te špekulacije i bacanje krivice na mene i supruga’

Nestala Danka Ilić (Foto Facebook /CROPIX)

Prošlo je već točno sedam dana otkako je nestala dvogodišnja djevojčica Danka Ilić u Banjskom polju u Boru, a čiji je nestanak ‘digao na noge’ cijelu regiju. Za djevojčicom se i dalje intenzivno traga, a trenutno je jedan dio istrage usmjeren na video snimku koju je srpski građanin snimio u Beču. Na njoj se navodno nalazi nestala djevojčica, a za medije se sada oglasila i Dankina majka.

Majka je za Novu.rs otkrila koliko joj smetaju javne prozivke te prebacivanje krivice na nju i njezinu obitelj.

“Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te špekulacije, bacanje krivice na mene i supruga”, kazala je majka djevojčice.

Danka Ilić (Foto: Facebook)

Nada se najboljem mogućem ishodu

Mediji su pisali i o tome kako je majka na mobitelu pretraživala informacije o graničnim prijelazima s Rumunjskom pa je majka prokomentirala vještačenje njezina mobitela.

“Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti”, rekla je Dankina majka.

Lazarević istaknuo propuste u potrazi za Dankom: Evo gdje je pogriješila majka, ali i policija

Majka je kazala kako je snimku pogledala, ali izravan komentar nije mogla dati. Pohvalila i rad policije.

“Snimku sam pogledala, ali zbog tijeka istrage ne smijem komentirati. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete”, odgovorila je Dankina majka.

Također, majka se nada isključivo pozitivnom ishodu istrage,  odnosno da je njezina kćer dobro i da će uskoro biti pronađena. “Ne želim na drugu opciju pomisliti”, istaknula je majka.


Komentari