Očajna obitelj nestalog Nikole odlučila se za novi potez: ‘Za to nam treba 15.000 eura’

Prikupljanje donacija za pronalazak Nikole Gračaka (Foto: Facebook screenshot)

Prije deset dana u Zagrebu je nestao Nikola Gračak, otac koji je trebao doći po svoju kćer u vrtić, ali se nije pojavio. Informaciju o njegovom nestanku objavila je na Facebooku njegova sestra.

“Danas je nestao moj brat Nikola Gračak. Trebao je doći po svoju kćer u vrtić, ali se nije pojavio. Molimo vas, ako ga je neko vidio ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, da nam hitno javi”, napisala je Maja Gračak i ostavila broj mobitela kako bi joj se javile informacije: 097/670-1528.

Deset dana kasnije društvenim mrežama počeo se širiti novi status u kojem obitelj moli za pomoć.

Prikupljanje donacija

“Naša obitelj je očajna i očajnički traži bilo kakvu pomoć kako bi ga pronašla. Nakon što smo iscrpili sve neposredne opcije, savjetovano nam je da angažiramo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 €, iznos koji ne možemo sami prikupiti u tako kratkom vremenu.

Ponizno molimo za vašu podršku u ovom kritičnom trenutku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, približit će nas korak bliže pronalasku. Molimo vas da razmislite o donaciji i podijelite našu priču s drugima koji bi možda bili voljni pomoći. Zahvalni smo za svaku pomoć koju možete pružiti. Hvala vam od srca”, stoji u objavi na stranici ‘Gogetfunding’ za prikupljanje donacija.


Podsjetimo, Nikola je srednje tjelesne građe i visok 175 centimetara, ima kestenjastu boju kose i male, plave oči. Nos mu je ravan, a uši male i klempave sa slobodnom resicom. Može ga se prepoznati i po više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke. Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova “d” zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista zelene boje.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].


Komentari