Neobična postava ovog zagrebačkog vrta zapravo krije malenu i slatku ljubavnu pričicu

Foto: Facebook/Sundial Boutique Hotel

Stanovnici Savskog Gaja sigurno znaju za jedno posebno mjesto u njihovom kvartu, a za vas koji niste od tamo ovo je vrlo simpatičan razlog da tamo u šetnju odvedete dragu osobu.

U jednom skrivenom kutku tog kvarta, uz zelenu oazu s dječjim igralištem sakrio se jedan neobičan par. Riječ je o dvije ‘zaljubljene’ svjetiljke koje sjede na klupi, jedna do druge, u zajedno u romantičnom zagrljaju.

No, na njih nećete tek tako naići po putu već se trebate zapititi u dvorište malog i šarmantnog Sundial Botique Hotela, piše zadovoljna.hr. A iza ove nesvakidašnje ‘skulpture’ zapravo se krije jedna zagrebačka ljubavna priča koju je za spomenuti portal ispričao vlasnik hotela, Antonio Križić.

“U početku se hotel zvao Sundial Garden Rooms, pa sam htio opravdati ime lijepim vrtom, a i sam ih obožavam. Tog smo proljeća postavili rasvjetu, uredili parking i, između ostalog, smjestili i klupu. Kako je vrt tek bio u nastanku, svaku sam ga večer zalijevao. Jednom sam prilikom primijetio dvoje mladih kako svaku večer sjede zagrljeni na klupi dok ja zalijevam. Prvo sam mislio da su gosti.

Kasnije sam primijetio da dolaze izvana. Mladić bi došao biciklom, a djevojka pješke. Jednom me ona srela u dvorištu i pitala mogu li oni dolaziti na tu klupu, što sam im, naravno, dopustio. To je trajalo cijelo ljeto. Već sam se bio i navikao na njih. Vjerojatno su iz Savskog Gaja, možda se i prepoznaju u ovome”, otkrio je.

Kako je ljeto završio, tako se i ovaj mladi par prestao sastajati na svom uobičajenom mjestu. Ali njihovi nevini susreti zauzeli su posebno mjesto u Križićevom sjećanju. Jednoga je dana slučajno, pretražujući bespući interneta, naišao na dvije zagrljene svjetiljke i odmah ih je naručio kako bi ovjekovječio tu malu i slatku ljubavnu priču u svom vrtu.



Komentari