Istražite prvi domaći virtualni butik za najam svečanih outfita u Zagrebu

Foto: Facebook

Rent4style sjajan je projekt Matee Miljan Rafaj preko kojeg možeš unajmiti svečane komade, podržati održivu modu, ali i smanjiti svoju potrošnju na odjevne predmete koje u većini slučajeva nosiš samo jednom.

Gotovo svaka žena voli se počastiti s novim modnim komadom s vremena na vrijeme. I dok su neki svakodnevni komadi poput traperica, majici, cipela ili jakni ‘must have’ u svakom ormaru, postoje i oni svečaniji komadi poput haljina ili odijela koje nosimo jednom ili svega nekoliko puta u životu. Pa iako je lijepo imati par vječnih elegantnih komada za posebne prilike, problem nastaje kad ti komadi skupljaju prašinu, a mi i dalje punimo ormar s novima.


Upravo tu uskače influencerica, poduzetnica i novinarka Matea Miljan Rafaj koja je  pokrenula sjajan projekt rent4style, preko kojeg možeš unajmiti svečane komade, nositi ih po puno nižoj cijeni, a zatim vratiti natrag. Osim što na ovaj način podržavaš održivu modu, također smanjuješ svoje trošenje na odjevne predmete koje u većini slučajeva nosiš samo jednom.

Ovakav koncept vani postoji već godinama, a iako je Matea ideju imala već godinama, nešto kasnije se odvažila na realizaciju iste, pa je tako rent4style postao prvi virtualni butik za najam svečanih komada u Hrvatskoj.

“Krenula sam od sebe same koja je gomilala haljine za eventualno jedno nošenje i došla na ideju kako bi bilo super posuditi i vratiti. Krenula sam istraživati i vidjela da je to vani sasvim normalno i odlučila pokušati isto”, otkrila je Miljan za portal Žena.rtl.hr

“Publika je svakim danom sve veća kao i interes djevojaka. Puno je njih koje su naručile i drugi put što nam je zaista veliki pokazatelj da idemo u dobrom smjeru. Zadovoljna sam i sretna, drago mi je da su prepoznale ideju, a ja ću dati sve od sebe da im pružim još više i još bolju uslugu”, dodala je Miljan.

Ako se pitaš kako funkcionira rent4style, stvari su vrlo jednostavne. Preko istoimenog Instagram profila naručuješ odabranu haljinu ili odijelo, preko dostavne službe komad stiže čist, vraća se nošen i za sve se potpisuje ugovor. Kako objašnjava Matea, cijene se kreću od 250 do 600 kuna, ovisno o komadu, što uopće nije puno, s obzirom da se u ponudi daju naći i dizajnerski komadi.


Komentari