Duško iz Knina spasio dječake od otmice kombijem: ‘Uspjeli smo iz ovog auta oteti dvoje djece’

Otmica (Foto: Screenshot/Facebook)

U ulozi pravih junaka našli su se gastarbajteri na radu u Njemačkoj. Naime, njemački mediji izvještavaju o otmičarskoj drami koja se događala jednom maloljetniku na putu do škole u Böblingenu, u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg, prenosi Bild.

Dječake uvukli u kombi

Jedan je muškarac u svoj kombi pokušao uvući 10-godišnjeg dječaka, ali su srećom sve vidjeli slučajni prolaznici koji su uspjeli spriječiti otmicu.

Duško Vukobrat, rodom iz Knina, na Facebooku je objavio snimku s mjesta dogđaja nakon spašavanja dječaka tvrdeći da su on i njegov kolega spasili dvoje djece.

“Evo ga. Uspjeli smo iz ovog auta oteti, ne jedno nego dvoje djece. Evo ih vamo momčići. Baja je folije stavio na auto i oteo dvoje djece. Tu je i kolega bio moj, Dragan. Tu je bager. Sve je prepriječeno brzinski. Uspjeli smo djecu spasiti. Katastrofa”, ispričao je u kratkom videu koji je snimio na mjestu događaja i objavio na Facebooku.

Otmica (Foto: Screenshot/Facebook)

51-godišnjak u pritvoru

Bild piše kako postoji videozapis koji prikazuje kombi, u koji je muškarac htio uvući dijete. Riječ je o tamno sivom Volkswagenu T5, a stražnja stakla su obložena srebrnom podlogom, kako se ništa ne bi moglo vidjeti.


Dvoje prolaznika začuli su vapaje u pomoć, a policija tvrdi da su dječaka izvukli iz kombija i zadržali osumnjičenika do dolaska policije.

Otmica (Foto: Screenshot/Facebook)

Na snimci se vide dvojica muškaraca u radnom odijelu kako razgovaraju ispred bagera s policijom. Policija provodi očevid dok je 51-godišnjak u pritvoru. Sutra će biti saslušan kod suca.


Komentari