Zagrepčani, ovo je odlično! Istražili smo Sljeme: U ponudi ljetno osvježenje koje se NE PROPUŠTA!

FOTO: sljeme.hr

Pred nama su zadnji trzaji ljeta, koje bi valjalo iskoristiti prije nego sunčeve zrake oslabe, a na vrata nam pokuca hladnjikava jesen. Ukoliko ste iskoristili svoj godišnji odmor, te se nauživali negdje u čarima Jadranskog mora, nema veze!

Naime, pronašli smo fantastično mjesto gdje se za vikend možete opustiti s obitelji te provesti kvalitetan odmor. Ovog vas vikenda vodimo na naše divno i prekrasno Sljeme! A razloga ima i više nego što možete zamisliti!

Kupanje na Sljemenu? Može!

U potrazi za nečim što bi nas, osim blagodati prirode, oduševilo na najvišem dijelu Medvednice, istražili smo kakva se turistička ponuda skriva u objektima koji se nalaze na omiljenom nam brdu.

Za pomoć smo zamolili generalnog menadžera Hotela Tomislavov dom, Davorina Blagojevića, koji nam je otkrio detalje koji su nas i više nego impresionirali. Jer, ako ste mislili da je Sljeme samo za šetnju, gadno ste se prevarili!

Na Sljemenu se možete i okupati te uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi koja će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Naime, kako nam je kazao Blagojević, u ponudi njihovog hotela su bazen, wellness centar, a posjetitelji mogu uživati i u dobroj masaži. Možda najzanimljivije od svega je kupanje na Sljemenu, a cijene ulaznica za bazen zaista su prihvatljive. Za odrasle, to je 40,00 kuna, dok je cijena ulaznice za djecu 25,00 kuna.

FOTO: sljeme.hr

Autohtona kuhinja koja će vas oduševiti

Hotel Tomislavov dom nudi i bogatu gastronomsku ponudu koja se temelji na autohtonim zagrebačkim i zagorskim jelima. Kuhinja se bazira na Zagreb i Zagorje, no dakako da će vam njihovi kuhari spremiti i jela koja slove za nešto modernija.

Za one koji vole ‘mesinu’ s roštilja, dobra je vijest da u ponudi imaju i roštilj na drva, a nedjeljom možete ‘guštati’ u obiteljskim ručkovima po promotivnim cijenama.

Dakako, valja se najaviti, jer je navala ponekad dosta velika.

FOTO: sljeme.hr

Osim Hotela Tomislavov dom, na Sljemenu se možete udobno smjestiti i u Apartmanskoj kući Snježna kraljica, a više informacija o svemu što nude može se pronaći na njihovim službenim stranicama.

Iako se promet prema Sljemenu odvija malo teže nego inače, zbog izgradnje žičare, u svakom se slučaju vrijedi probiti do najvišeg vrha Medvednice te uživati u svemu navedenome.

Pa, ukoliko ste ovog vikenda u potrazi za super lokacijom gdje ćete provesti odličan dan s obitelji, naša je topla preporuka: Na Sleme, na Sleme!


Komentari