Razmišljate o putovanju? Ove destinacije najbolje je posjetiti baš u listopadu ili studenome

Pixabay

Iako je ljeto završeno, odmori za mnoge tek počinju. Ne morate ići na daleke destinacije da biste uživali u jesenskom odmoru. Sunčani gradovi u Europi pružaju vam dosta mogućnosti. Uštedjet ćete više novca kojeg ćete moći iskoristiti na druge stvari. Donosimo vam top pet destinacija za putovanje u ovo doba godine.

Beč, Austrija

Iako je glavni grad Austrije poznat po carskim palačama i još veličanstvenijoj glazbenoj ostavštini, jedno od najboljih gradskih bogatstava su njegovi urbani vinogradi. Temperatura u oktobru iznosi 15 stupnjeva i za europske predjele vrlo je ugodna. Zaboravite na vozače i vozite se gradskim prijevozom koji je moderan i uživajte u pogledu.

Rim, Italija

U listopadu Rim je idealan za posjete. Visina temperature u ovim jesenjim danima iznosi 22 stupnja. Rim je manje popunjen nego preko ljeta, a još je lijep i topao, a možete odraditi fotografije kod fontane pod onom čarobnom sunčevom svjetlošću kasnog ljeta bez toliko turista koji bi vam uništili pogled.

Cipar

Cipar je savršeno odredište koje u ovom periodu godine ima temperaturu od 27 stupnjeva. Ima bogatu povijest, blagu klimu i fantastične plaže. Daleko od dramatično lijepe obale i hotela na obali mora.

Sevilla, Španjolska

Temperature u ovom ovo doba godine iznose 26 Celzijevih stupnjava. Trenutno je vruće odredište, a ovaj mjesec je najbolje vrijeme za posjetu, za svježiji zrak, kada su vijugave ulice malo manje sumorne, ali ne manje romantične.

Grčki otoci

Dodekanezi i Kikladi još uvijek su vrlo topli. Preovladavaju temperature do 24 Celzijevih stupnjava. Sigurno ovdje možete pronaći pristupačan otok i senzacionalne plaže na kojima ćete uživati.


Komentari