‘ZLATNI INDEKS’: Natjecanje za tvrtke koje osiguravaju bolju studentski standard i obrazovanje

press

Priprema, pozor, prijavi poduzeće!

Službeno je otvoren natječaj za jedinstvenu nagradu Zlatni indeks koja će se uručiti poduzećima za doprinos kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Zlatni indeks je prilika da poduzeća pokažu svoje društveno odgovorno poslovanje široj javnosti, promoviraju svoj rad kroz medije, izgrade pozitivan imidž i privuku kvalitetne studente u svoja poduzeća.

Studenti će nagraditi velika, srednja i mala poduzeća koja posluju u Hrvatskoj. Kako bi nagrade bile što pravednije dodijeljene svaka kategorija ima dva dobitnika, jedno malo ili srednje poduzeće i jedno veliko poduzeće.

Prijave za Zlatni indeks otvorene su do 10. veljače 2017. Prijaviti se mogu sva poduzeća i institucije koje su svojim radom sudjelovale u podizanju kvalitete studentskog standarda na području Republike Hrvatske u 2016. godini. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

1.Stručne prakse,
2.Stipendije,
3.Ulaganje u studentske udruge i projekte,
4.Stručna potpora i organiziranje projekata,
5.Najbolji imidž.

Proglašenje dobitnika i dodjela nagrada odvija se na završnoj svečanoj ceremoniji 21. ožujka na kojoj svi ostali sudionici dobivaju priznanje „Prijatelji studenata“. Za prijavu je potrebno ispuniti formular s osnovnim kontakt podacima poduzeća na službenoj web stranici natjecanja te poslati dokumentaciju na službenu e-mail adresu projekta ili preporučeno na adresu: Trg J. F. Kennedyja 6, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu s naznakom “eSTUDENT – Prijava za nagradu Zlatni indeks 2016”.

Prijava poduzeća će se smatrati potpunom nakon isporučene potrebne dokumentacije i uplate kotizacije. Prijavite svoje poduzeće za Zlatni indeks OVDJE i predstavite se javnosti kao institucija koje


Komentari