‘ŽIVIM SNOVE’: Novinari, prijavite svoje radove za dodjelu godišnje nagrade

FOTO: pexels.com

„Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja“.

Udruga Pragma poziva novinare radijskih, televizijski i tiskanih/online medija da do 16. siječnja 2017. prijave po jedan rad za dodjelu Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja, koja se dijeli četvrtu godinu zaredom.

Prihvatljivi su radovi nastali između 1. rujna 2015. i 31. kolovoza 2016. Ocjenjivački sud činit će učenici, nastavnici, stručni suradnici i roditelji odgojno-obrazovnih ustanova po principu jedna ustanova – jedan glas. 

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Novčana nagrada koju će dobiti autor najboljeg rada iznosi 2 500 kuna.[/box]

Četvrti školski kalendar udruge Pragma Živim snove usmjeren je promoviranju poduzetništva među djecom i mladima kao načinu razmišljanja i djelovanja, što je ujedno i tema ovogodišnje Nagrade Živim snove. Radovi koje prijavljujete moraju biti vezani uz razvoj navedenih vrijednosti u obrazovnom sustavu.

Udruga Pragma ovom nagradom želi podržati rad novinara koji promiču vrijednost obrazovanja i koji svojim izvještavanjem doprinose kvalitetnijoj informiranosti građana o obrazovanju. Projekt je do sada uspio doprinijeti provedbi građanskog odgoja u školama.

Nagrada se provodi uz pokroviteljstvo i potporu Grada Zagreba, suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja te partnerstvo Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu.

Pravila i prijavni obrazac dostupni su na poveznici, a dodatne informacije pratite i na Facebook stranici Nagrade.


Komentari