ŽELITE PLAĆU OD 13 PA DO 17 TISUĆA KUNA? Provjerite zadovoljavate li uvjete za ovaj posao

www.ictbusiness.info

Stigli su novi izdvojeni oglasi za posao na koje se možete prijaviti. Zavirite tjednu ponudu portala Moj Posao i pronađite idealan posao.

PLIVA traži Stipendiste (m/ž). Želite li stjecati iskustvo u inovativnoj i poticajnoj sredini te raditi na najsuvremenijoj opremi i tehnologijama u suradnji s vrhunskim stručnjacima, proučite uvjete natječaja i prijavite se na oglas do 30. travnja. Prijava ovdje.

Falkensteiner Hotels and Residences Punta Skala smješten na poluotoku u blizini Zadra trenutno zapošljava na poziciji Samostalni kuhar (m/ž). Idealan kandidat ima barem tri godine radnog iskustva te govori jedan strani jezik. Prijave traju do 19. travnja. Prijaviti se možete ovdje.

Poliklinika Bagatin je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju, a zbog potreba širenja svog poslovanja i velikog broja novih klijenata u potrazi su za Instrumentarom (m/ž). Traži se kandidat sa šest i više godina radnog iskustva, a rok prijave je 30. travanj. Prijavite se ovdje.

SPA at the Berkeley je prvi i jedini boutique spa u Dubrovniku, za koji tvrtka Kativa traži komunikativnu i proaktivnu osobu za rad na poziciji Kozmetičar (m/ž). Uz dvije godine radnog iskustva potrebno je i poznavanje engleskog jezika, a prijave traju do 14. travnja.

Lidl traži Sezonskog radnika (m/ž) za rad u Šibeniku! Imate li KV ili SSS trgovačkog ili srodnog smjera, prijavite se na oglas do 11. travnja. Radno iskustvo u trgovini i/ili ugostiteljstvu je prednost.

Želite li raditi kao Šef kuhinje/Kuhar (m/ž) za tvrtku Tatemi Trade koja u svom portfelju ima dva hotela: Hotel Life Palace i Hotel Life, te imate tri do pet godina traženog radnog iskustva, prijavite se na oglas do 12. travnja. Poslodavac nudi plaću između 13 i 17 tisuća kuna.

Overseas Express traži osobu za poslove zaprimanja i otpreme robe u skladištu, utovar i istovar kamiona te skladišnu manipulaciju paletama i paketima na poziciji Skladišni radnik – viličarist (m/ž). Oglas je aktivan do 19. travnja.

Heritage Tennis club nalazi se u sklopu kultnog Teniskog kluba. Trenutno traži osobu za poziciju Glavni kuhar/kuhar (m/ž). idealan kandidat ima radnog iskustva te napredno poznaje engleski jezik. Prijave traju do 13. travnja.

Skylink Security Solutions specijalizirano je zaštitarsko društvo za tehničku zaštitu te pružanje usluga 24 satnog nadzora i alarmne intervencije, a trenutno traži više osoba za radno mjesto Prodajni predstavnik / Komercijalist (m/ž). Prijave traju do 16. travnja.

Research and Engineering Center traži osobu s radnim iskustvom za poziciju Software Developer for embedded systems in Automotive industry (m/f). Prijave na oglas možete slati do 20. travnja. Prijava ovdje.

>> PRILIKA ZA POSAO: Zoološki vrt traži radnike, provjerite zadovoljavate li uvijete!

Izvor: Jutarnji/Moj Posao


Komentari