Zbog korone ste ostali bez posla? Donosimo vam top 10 poslovnih prilika!

Foto: Pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pepco zapošljava na poziciji asistent u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 21.9. Uvjeti su najmanje završena srednja škola, poznavanje hrvatskih radno – pravnih propisa, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office sustava. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Zagreba. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Mea Gea d.o.o. traže krojača – šivača, pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada su Zagreb, Sesvete, a rok prijave 20.9. Traži se više osoba za rad, sa ili bez iskustva.
Uvjeti su srednja stručna sprema, poželjno tekstilnog smjera. Prijavite se ovdje.

Energo – Tehna d.o.o. zapošljava cjevara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž).
Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec, a rok prijave je 1.10. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna, a radno iskustvo nije uvjet. Prednost imaju osobe s tehničkom strukom. Aplicirajte.

Intralot Adriatic traži sistem administratora – Linux (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 18.9. Prednost donose poznavanje VMware tehnologija, Docker-a, Kubernetes-a, razumijevanje rada mrežne opreme. Uvjeti su barem dvije godine radnog iskustva u administraciji GNU / Linux operacijskih sustava te sposobnosti rješavanja problema. Provjerite više i prijavite se ovdje.

Incite code zapošljava referenta u nabavi, logistici i prodaji (m/ž). Mjesto rada su Novaki, Sveta Nedelja, a rok prijave 21.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomske struke, iskustvo rada u nabavi, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te odlično poznavanje MS Office paketa. Provjerite više i prijavite se putem linka.

Tehnozavod Marušić zapošljava na poziciji voditelj projekata/ inženjer specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.9. Potrebni su visoka stručna sprema elektrotehničkog fakulteta, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, računalne vještine u MS Office-u te je poželjno iskustvo rada u struci. Prijavite se na ovaj posao putem linka.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Lokacije rada su Rijeka i Pula, a rok prijave 24.9.
Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vjzgeština, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) i voditelja smjene (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 21.9. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonuse i nagrade. Aplicirajte.

e-llis BV zapošljava na poziciji Local Transport Coordinator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, radno iskustvo u transportu i logistici, napredno poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!  Vaš posao.hr.


Komentari