Zanimljiva radna mjesta: Sabor traži šest osoba za stručno osposobljavanje

Facebook / Ilustracija

Odluku o izboru kandidata donijet će tajnik Hrvatskoga sabora Davor Orlović, vodeći računa o interesima, profesionalnim ciljevima i motivaciji kandidata te trajanju nezaposlenosti

Hrvatski sabor objavio je ponudu za šest osoba  koje je spreman primiti na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u trajanju od godine dana.

Po dvoje polaznika dobit će u Saboru priliku stručno se osposobiti u Službi za medije te u Uredu za protokol. Uvjet je da imaju visokoškolsko obrazovanje društvenog, humanističkog ili tehničkog smjera, da su osposobljeni za rad na računalu te da znaju engleski, odnosno engleski, francuski ili njemački jezik.

Po jednog ‘sorovca’, informatičkog referenta i administrativnog tajnika, primit će Služba za opće poslove te Služba za pripremu i obradu saborskih sjednica. Uvjet je da imaju srednju stručnu spremu informatičkog, tehničkog ili društvenog smjera, te da znaju raditi na osobnom računalu.

Koje još uvjete kandidati moraju ispunjavati te koje priloge i dokaze moraju dostaviti uz prijavu, pobrojano je u javnom pozivu objavljenom na mrežnim stranicama Sabora.


Komentari

loading...
-->