Zagrepčani, tražite posao? Donosimo vam najbolje ponude!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Veleposlanstvo SAD-a zapošljava na poziciji Guard (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nudi se plaća od 137.442 kuna godišnje. Potrebno je jednogodišnje iskustvo u zaštitarskim poslovima. Znanje engleskog jezika potrebno je na drugom nivou i postoji mogućnost testiranja, a potrebno je i vrlo dobro znanje hrvatskog jezika u govoru i pismu. Nužna je i vozačka dozvola B kategorije te spremnost na rad u smjenama, te vikendima i blagdanima. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

Agencija Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji tehničar za održavaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.2. Posao obuhvaća održavanje stambenih zgrada u Zagrebu, rukovanje svim vrstama ručnih i električnih alata, poznavanje elemenata električnih i strojarskih instalacija, rukovanje sigurnosnom, protustožarnom i zaštitnom opremom. Prijavite se na linku.

Ecoklima d.o.o. traži tehničara na održavanju (m/ž) u Zagrebu. Nude dodatna usavršavanja u području novih tehnologija, službeni mobitel, stimulativna primanja. Posao zahtjeva samostalnost u radu, osnovno poznavanje strojarskih instalacija, instalacija struje, korištenje alata, odnovnu informatičku pismenost, odgovoran pristup radu, urednost, sklonost timskom radu i volju za radom. Prijavite se. 

Pepco traži blagajnika/ prodavača (m/ž)) za rad u Zagrebu. Aplicirati možete najkasnije s 27.1. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, znanje rada na računalu i volja za rad s ljudima. Aplicirajte.

Wasi d.o.o.  traži terenskog komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 27.1. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeni automobil, slobodu u radu. Poželjni su poznavanje nautičke opreme i poznavanje inox galanterije, ali nije nužno. Prijavite se.

Navigatio Europae d.o.o. u potrazi je za tehničkim direktorom IT nautičke agencije (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 23.1. Glavne odgovornosti ovog radnog mjesta su: sudjelovanje u kreiranju vizije i napretka tvrtke, odgovornost za ostvarenje strateških ciljeva u domeni IT nautičkog poslovanja, odgovornost i vlasništvo nad P&L-om tvrtke i njezinim resursima, izrada budgeta i poslovnih planova razvitka tvrtke i ostalo. Traži se višegodišnje iskustvo na rukovodećim IT pozicijama i iskustvo u IT project managementu te iskustvo u vođenju timova i people managementu. Potrebna je izražena komunikativnost, elokventno izražavanje na hrvatskom i engleskom jeziku u govoru i pismu, visoka računalna pismenost. Aplicirajte.

Philips traži nove radne snage u Zagrebu: Digital Marketing Manager (m/ž) i Sales Representative OHC (m/ž). Prijave su otvorene do 12.2. Za poslove je potrebno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo, proaktivnost i orijentiranost na ciljeve, napredno korištenje računala, dobro znanje engleskog jezika i vozačka dozvolaB kategorije. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se ovdje.

DIV Grupa zapošljava referenta ljudskih resursa za obračun plaće (m/ž) u Samoboru. Poslodavac nudi nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Traži se obrazovanje ekonomskog smjera, znanje engleskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poželjno je dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Potražite detalje o poslu i prijavite se putem linka.

Mlinar traži nove radne snage u Zagrebu: skladištar gotovih proizvoda (m/ž), radnik u gastro odjelu (m/ž), čistač u proizvodnom pogonu (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), vozač (m/ž), radnik u hladnjači (m/ž) i radnik na pakiranju (m/ž). Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike i još puno toga. Prijave su otvorene do 8.2. Provjerite detalje posla i aplicirajte.

Zagrebački hotel za pse d.o.o. zapošljava na poziciji groomer za pse (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 8.2. Potreban je završen tečaj za groomera i ljubav u radu sa psima. Zainteresirani kandidati, aplicirajte klikom na link.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Komentari