ZAGREBAČKI FILOZOFSKI FAKULTET: Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata

Facebook

Natječaj se propisuje u tri kategorije u kojima studenti mogu podnijeti zahtjeve.

Filozofski fakultet u Zagrebu objavio je Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata za kalendarsku godinu 2017. kojim dodjeljuje 80 000 kuna studentima, klubovima ili udrugama Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Novac je namijenjen poticanju izrade znanstvenih, stručnih, istraživačkih i umjetničkih projekata, organiziranju radionica i seminara te provođenju kulturnih djelatnosti i izdavanja studentskih časopisa.

Natječaj se propisuje u tri kategorije u kojima studenti mogu podnijeti zahtjeve. Za sufinanciranje najboljih znanstveno-istraživačkih i stručnih projekata izdvojit će se 32 000 kuna, sufinanciranju izrade časopisa dodijeljeno je 24 000 kuna, a još 24 000 kuna raspodijelit će se za organiziranje simpozija, radionica, gostovanja te kulturno-zabavnih događaja.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 3. ožujka 2017, a više informacija o natječaju, kriterijima prema kojima će se raspodjeljivati sredstva, obaveznoj i dodatnoj dokumentaciji mogu pronaći na poveznici te u Pravilniku o sufinanciranju projekata studenata, studentskih klubova i studentskih udruga.


Komentari