ZA STUDENTE ZAVRŠNIH GODINA FAKULTETA: Microsoftov natječaj za zapošljavanje mladih

www.coleurope.eu

U tijeku je Microsoftov natječaj za zapošljavanje mladih u sklopu MACH programa (Microsoft Academy for College Hires) koji se provodi u više zemalja jugoistočne Europe.

Za radno mjesto “Projekt menadžera” mogu se javiti studenti završnih godina ili diplomirani studenti ekonomije, menadžementa, marketinga, računalnih znanosti, IT-a i srodnih fakulteta, a u sklopu MACH programa imat će priliku sudjelovati na brojnim edukacijama i treninzima. Tako će se tijekom sljedeće dvije godine, zajedno s tisućama mladih iz preko 60 zemalja svijeta, moći educirati kroz vrhunske seminare i online edukacije koje će voditi svjetski priznati stručnjaci.

Kroz poziciju Projekt menadžera, mladi će naučiti kako izgleda poslovanje u multinacionalnoj kompaniji, a od samog početka bit će uključeni u rad na određenom projektu koji će obuhvatiti razna tehnološka rješenja koje kompanija nudi. Pozicija uključuje rad unutar Microsoft klastera u jugoistočnoj Europi koji obuhvaća više od 15 zemalja, pa će mladi imati mogućnost raditi na regionalnim projektima. Nakon ove više generičke pozicije, kandidati će po isteku dvije godine moći odlučiti koju od pozicija u prodaji, marketingu ili u okviru tehničkog područja odabrati.

Natječaj je otvoren do 15. siječnja, a više informacije možete saznati ovdje.

Komentari

Komentari

loading...