Za Božić ste zaželjeli posao? Pogledajte tko sve zapošljava

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Velikoj Gorici. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 20.1.2020. 

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) Zagrebu. Zove sve osobe koje su orijentirane na kupce te vole rad s ljudima u dinamičnom i stimulativnom okruženju da se prijave. Uvjet za prijavu je minimalno srednja stručna sprema, komunikacijske vještine, pozitivan stav i proaktivnost. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima, no nije uvjet. Ukoliko se pronalazite kao idealan kandidat, aplicirajte najkasnije do 8.1.2020.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Welmax zapošljava Team Leadera Call Centra (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.12. Posao obuhvaća primanje telefonskih poziva i pozivanje te koordinaciju s upravom, kreiranje dopisa i dokumenata po uputama, potpuno pravopisno i u zadanom roku, rukovanje korespondencijom, e – mailom i telefonskim pozicima, vođenje izvještaja i slično. Potrebno je: poznavanje administrativnog posla, proaktivnost i energičnost, ljubaznost, voditeljske sposobnosti, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i minimalno trogodišnje iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži Operations/ HR Manager za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje fakultetsko obrazovanje, dobro razumijevanje poslovnih procesa u medicinskoj i farmaceutskoj industriji, visoka razina organizacijskih vještina, orijentiranost na ljude, razumijevanje principa ljudskih potencijala i minimalno četverogodišnje iskustvo. Poslodavac nudi godišnje bonuse prema ostvarenom radu, službeno vozilo, mobilni uređaj i prijenosno računalo. Provjerite detalje natječaja i ostvarite prijavu putem linka.

TÜV Croatia d.o.o. u potrazi je za auditorom u certifikaciji sustava (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničke struke, minimalno petogodišnje iskustvo, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a završen IRCA tečaj za Lead auditora za ISO 9001 je prednost. Od osobe se traži spremnost na putovanja i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok prijave je 27.12. Prijavite se.

Möbel Land d.o.o. zapošljava na poziciji prodavač (m/ž) na odjelu tekstila, zavjesa, posuđa i ostalih artikala za uređenje doma u Zagrebu. Potrebna je završena srednja škola, a prednost donosi trgovački i tekstilni smjer. Uvjet su minimalno dvije godine radnog iskustva u prodaji, komunikativnost, ljubaznost, kolegijalnost i sklonost radu s kupcima. Prijave su otvorene do 29.12. Prijavite se ovdje.

Gyms4you u potrazi je za recepcionarom (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 24.12. Osoba koja zadovoljava uvjete treba imati vještine: pristupačnost, komunikativnost s naglaskom na lakoću rješavanja svakodnevnih izazova, osnove rada na računalu i informatičke pismenosti, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost kandidatima koji fitness i zdrav način života prakticiraju u slobodno vrijeme. Aplicirajte ovdje.

Arriva zapošljava u Zagrebu na poziciji komercijalist u turističkoj agenciji (m/ž). Rok prijave je 26.12. Glavne odgovornosti su vođenje zagrebačkog tržišta, kreiranje turističkih tura za individualne klijente i manje grupe, komunikacija i suradnja s domaćim i stranim partnerima, dobavljačima i klijentima, pružanje turističkih informacija o destinaciji i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema turističkog, ekonomskog ili društvenog smjera te petogodišnje iskustvo rada u turističkog agenciji, aktivno znanje engleskog jezika, aktivno korištenje računala. Očekuje se komunikativnost, profesionalnost, preciznost, odgovornost, točnost, prilagodljivost. Prijavite se.

Lonia zapošljava poslovođu (m/ž) i prodavača (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 31.12. Uvjeti su srednja stručna sprema, iskustvo u vođenju prodavaonice, odnosno prodavanju, osnovno znanje rada na računalu. Poslodavac nudi mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnice, uskrsnice, dar za djecu i mogućnosti napredovanja. Aplicirajte na željeni posao ovdje. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Komentari