Velike tvrtke zapošljavaju! Prijavite se i iskoristite odličnu priliku

insideout.hr

Ne propustite odličnu priliku za dobrim radnim mjestom.

eKupi je vodeća regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima.

  • U potrazi su za Koordinatorom marketinga. Osoba će biti zadužena za koordinacijom marketinških aktivnosti, praćenje realizacije i analizu kampanja. Ako poznaješ rad u Google Analyticsu i imaš dvije godine radnog iskustva u marketingu, prijavi se ovdje.

GRAWE Hrvatska je u potrazi za predstavnikom prodaje i to u nekoliko gradova u Hrvatskoj.

  • Ako ste dinamični, komunikativni, inovativni i poduzetni te poslu pristupate proaktivno, prijavite se za određeno radno mjesto ovisno o lokaciji koja vam odgovara. Radna mjesta otvorena su u Zagrebu (centar i zapad), Bjelovaru, Velikoj Gorici, Križevcima, Vukovaru, Slavonskom Brodu i Koprivnici. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Ziegler Zagreb je tvrtka kćer matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke.

  • Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i opreme. Traže Projektanta inženjera. Neka od zaduženja uključuju izradu projektne dokumentacije, izradu vatrogasnog upravljanja, praćenje tijeka proizvodnje i dokumentiranje projekta. Potrebno je znanje kreiranja elektroshema te odgovornost prema zadacima a kandidat mora biti diplomirani inženjer ili prvostupnik elektrotehnike. Brza prijava.

BASF Croatia je vodeća svjetska kemijska kompanija zato što nudimo inteligentna rješenja za naše kupce i za održivu budućnost.

  • Traže Predstavnika prodaje sredstava za zaštitu bilja. Kandidat mora imati diplomu Poljoprivrednog fakulteta (smjer Zaštite bilja je prednost), tri godine radnog iskustva u prodaji, znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Neki od zadataka su kreiranje i poticanje za proizvodima za zaštitu bilja na tržištu Istre sa fokusom na vinogradarstvo, voćarstvo i povrtlarstvo. Brza prijava.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Projektanta programera u OJ informatika.

  • Osoba je zadužena za analizu, koordinaciju, razvoj i testiranje aplikativnih rješenja. Potrebna je VŠS / VSS Elektrotehničkog ili informatičkog smjera. Potrebno je dobro poznavanje Java programskog jezika i web tehnologija. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka ZigZag Apartments & Rooms traži 4 Koordinatora prijema gostiju s mjestom rada u gradu Zagrebu.

  • Koordinator je odgovoran za koordinaciju i kvalitetno pružanje usluge prijema i smještaja gostiju u ZigZag apartmanima. Koordinator vodi brigu da su apartmani za svakog gosta spremni i funkcionalni na visokoj razini. Kandidat se traži za rad u periodu od 15.04.2017 do 01.11.2017. Opširnije pročitajte ovdje.


Komentari