Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta!

FOTO: Pexels

Prijavite se i iskoristite priliku!

Sretno!

Hill International za svog klijenta traži Mlađeg Prodajnog menadžera.

  • Kandidat će biti odgovoran za prodaju te suradnju s postojećim i novim klijentima. Osoba mora biti dobro organizirana i naučena na preuzimanje inicijative i donošenje odluka. Tečno znanje engleskog jezika kao i prethodno znanje iz mehanike su nužnost. Brza prijava.

Tvrtka Revivisco traži osobu za radno mjesto ‘Plant Managera‘.


  • Osoba će biti odgovorna za proizvodnju te implementaciju i poslovne procese kao i za optimizaciju troškova proizvodnje. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Tvtka LELO traži ‘Communications Managera‘ koji će biti zadužen za sve aspekte komunikacijskog odjela uključujući PR, odnose s medijima, društvenim mrežama i ostalim.

  • Kreiranje strategija uzduž dostupnih komunikacijskih kanala. Brza prijava.

Posao.hr za klijenta traži Financijskog analitičara.

  • Osoba je zadužena za samostalno obavljanje procjena rizika za poslovne subjekte iz RH i okruženja (Slovenija, Srbija, Albanija, Makedonija, Kosovo, Bosna i Hercegovina, Crna Gora) te izrada izvještaja o poslovnim subjektima i dubinskih rejtinga. Kandidat koji zadovolji sve uvjete prima se u stalni radni odnos uz probni rok od 3 mjeseca. Brza prijava.

Kompanija Tetra Pak je vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji ambalaža za prehrambenu industrija a traži osobu za radno mjesto Communications Executive s radnim mjestom u gradu Zagrebu.

  • Glavni zadaci su komunikacija i obavijesti s klijentima ali i obavljanje internih zadataka kako bi zapolenici imali uvid u vijesti koje se događaju unutar kompanije. Ako imate iskustva u sektoru komunikacija ili marketinga te diplomu iz novinarstva, komunikologije ili marketinga, prijavite se ovdje.

Bang & Olufsen svjetski je poznata dizajnerska ikona i globalni simbol audio – vizulane izvrsnosti. Zbog proširenja tima prodaje u Hrvatskoj traže Asistenta u prodaji.

  • Osoba mora biti komunikativna, uporna i srdačna. Samostalna u radu i sposobna se prilagoditi timskom okruženju. Traži se minimalno VŠS te 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Aktivno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije su obavezne. Više o oglasu pročitajte ovdje

Komentari