Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta!

insideout.hr

Prijavite se i iskoristite priliku!
Sretno!

Slatinska banka zapošljava osobu za rad na poziciji samostalnog referenta u Sektoru riznice i likvidnosti Slatinske banke d.d. u Zagrebu.

  • Osoba se prima u stalni radni odnos a kandidat mora imati diplomu ekonomskog fakulteta, položen brokerski ispit, 2 godine radnog iskustva te spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

M SAN Grupa je vodeći distributer IT opreme na području Jugoistočne Europe. Traže osobu za radno mjesto Specijaliste za projektnu nabavu.

  • Od kandidata se očekuje da bude podrška poslovnim partnerima u nabavi i isporuci raznih tehnoloških proizvoda – ICT, elektromaterijali, strojarska oprema i slično. Od kandidata se očekuje napredno korištenje suvremenih tehnologija u poslu i u svakodnevnim aktivnostima. Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Specijaliste za ljudske resurse.

  • Kandidat će biti zadužen za nadgledanje zapošljavanje novih kandidata što uključuje koordinaciju odjela unutar kompanije, procjenu pristiglih životopisa te razgovori s potencijalnim zaposlenicima. Ako mislite da ste baš vi osoba za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Specijalist nabave za kategoriju voća i povrća.

  • Ako posjedujete fakultetsko obrazovanje iz područja marketinga ili poslovne ekonomije, imate minimalno 2 godine radnog iskustva te poznajete rad u MS Office paketu imate kvalifikacije za prijavu na ovaj posao. Zadaci su razvoj i implementacija strategije kategorije, unos podataka u informatičkih sustav te praćenje razvoja kategorije u pogledu cijena, promocija, kvalitete proizvoda i tako dalje. Brza prijava.


Komentari