ZAGREBAČKI REFORMISTI: Osnovali izborni stožer za lokalne izbore

Facebook

Na sjednici predsjedništva zagrebačkih Reformista osnovan je izborni stožer za nadolazeće lokalne izbore u Gradu Zagrebu.

Zagrebačke Reformiste će u predizbornoj kampanji predvoditi Robert Hirc, član nacionalnog predsjedništva stranke, Alenka Košiša Čičin Šain, glavna tajnica stranke i članica nacionalnog predsjedništva, Nevenka Lasić, potpredsjednica zagrebačkih Reformista i Tihomir Novotni, potpredsjednik zagrebačkih Reformista. Nevenka Lasić je imenovana izvršnom direktoricom kampanje.

„Zagrebački Reformisti su i dosad javno predlagali projekte iz područja gospodarstva, kulture, prometa, zdravstva, socijalne skrbi, turizma i dr., ali i ukazivali na probleme u našem gradu.

Namjeravamo to još aktivnije činiti i u budućnosti. Politiku doživljavamo kao mjerljivu disciplinu, koja mora isporučiti rezultate, a nositelji takve politike u upravljanju novcem građana moraju imati odgovornost imenom i prezimenom.

U Zagrebu smo priveli kraju izgradnju stranačke infrastrukture te ćemo se još intenzivnije posvetiti problemima koji tište građane po Gradskim četvrtima i Mjesnim odborima. Reformisti će na lokalnim izborima imati vlastitu stranačku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, za svih 17 Vijeća Gradskih četvrti i za veliki broj Mjesnih odbora.

 

O eventualnoj predizbornoj suradnji s drugim političkim strankama razgovarat ćemo projektno. Nećemo se baviti ideološkim temama“, izjavio je Robert Hirc.

 


Komentari