Gradski derbi u finalu Prvenstva Hrvatske: Jeste za Cibonu ili Cedevitu?

Facebook

U prvoj finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske Cibona na domaćem terenu igra protiv gradskog rivala Cedevite. Utakmica je na rasporedu sutra, 17 svibnja u 20:00 sati u Draženovom domu.

Zbog boljeg pozicioniranja u regularnom dijelu prvenstva Cibosi imaju prednost domaćeg terena. Trener Damir Mulaomerović svjestan je kako prednost domaćeg terena koju njegova momčad ima, ne treba podcijenjivati.

“Naš uspjeh je to što smo došli u finale i što smo za razliku od Cedevite imali teži put. Izborili smo prednost domaćeg terena, što može biti velika prednost, a i ne mora. Roster nam se prorijedio, što ozljedama, što odlascima. Vidjet ćemo u kakvom će sastavu Cedevita igrati. Ne treba podcijenivati prednost domaćeg terena. Mentalno smo unutra i spremni smo za bitku. Imali smo dosta vremena za trening i dobro smo trenirali cijeli tjedan. Ne podcijenjujemo Cedevitu koja je dominantna u košarkaškom svijetu, ali mi imamo svoju šansu koju ćemo iskoristiti,” rekao je trener Vukova te iskoristio priliku i pozvao navijače u Draženov dom “Pozivam ovom prilikom sve navijače da nas dođu bodriti u što većem broju u ovoj finalnoj seriji.”

Amerikanac u redovima Vukova Scottie Reynolds osvrnuo se na utakmicu koja ih očekuje, “Cedevita je dobra ekipa. Jako smo sretni i uzbuđeni što smo u finalu prvenstva uz sve nevolje koje su nas snašle. Bio sam ozlijeđen zadnje dvije utakmice i nisam bio na nivou, ali sad sam se oporavio. Posljednjih nekoliko dana odradio sam par dobrih treninga i spreman sam za utakmice koje slijede. Bit će veliki izazov igrati ovu finalnu seriju, ali izazovi nas prate cijelu sezonu tako da smo naviknuli.”

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ulaznice za finalni dvoboj s Cedevitom možete kupiti na blagajni KC Dražen Petrović koja se otvara 2 sata prije susreta ili putem ulaznice.hr po cijeni već od 10 kuna.[/box]


Komentari