UZ NAJBOLJE STRUČNJAKE: Natjecanje studenata TVZ-a za razvoj na mobilnim platformama

www.coleurope.eu

U srijedu, 25. siječnja bit će objavljeni svi detalji ovogodišnjeg, petog po redu natjecanja studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu za razvoj na mobilnim platformama.

Događaj će se održati u Maloj dvorani, na adresi Konaovska 2 s početkom od 18:30 sati

Otvorenje natjecanja uvod je u novo izdanje TVZ Mobile Challenge Cupa koje već pet godina potvrđuje uspješnost budućih programera i dizajnera TVZ-a.

Tri edukativne aktivnosti

Više od dvije stotine studenata svake godine kroz edukaciju i interaktivna druženja ima priliku učiti iz iskustva 25 partnera natjecanja, ali i pokazati svoje vještine pred budućim poslodavcima. Ove godine TVZ Mc2 nudi još bogatiji raspored s čak tri edukativne aktivnosti u trajanju od kraja siječnja pa sve do početka travnja.


Ponovno se pripremaju Android i Dizajnerske radionice i tako se, uz znatno više organizacijskog truda, potvrđuju temeljne vrijednosti natjecanja – edukacija i povezivanje s IT industrijom.

Zbog bolje interakcije sa sve brojnijim partnerima natjecanja, ove se godine usporedno s već prihvaćenom Bauštelom, mobile development meetupom, organiziraju i Partnerski stolovi na kojima će raspravljati najbolji stručnjaci hrvatskih IT tvrtki.

Predavanje partnera natjecanja – Rimac Automobila

Nakon detaljnih informacija o samom natjecanju, studenti i gosti imat će priliku poslušati predavanje partnera natjecanja Rimac AutomobilaOd fosila do struje.

Skup je javnog karaktera i pozvani su svi zainteresirani koji žele saznati više o tehnologijama koje pokreću najbrži automobil današnjice.

Obavijesti o natjecanju pratite na poveznici.

Komentari