UGRABITE ODLIČNU PRILIKU: Tri velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

Odlične ponude poslova za sve koji još uvijek tragaju za istim.

  • Privredna banka Zagreb d.d., s ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga, traži odgovorne i sistematične osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na radnom mjestu: Glavni revizor/ specijalist u Unutarnjoj reviziji za interne kvantitativne modele za mjerenje rizika.

Radno mjesto obuhvaća provedbu revizija temeljem analiza baza podataka i programa za razvoj internih kvantitativnih modela za mjerenje rizika u Banci, davanje preporuka za unapređenje procesa upravljanja rizicima i pisanje revizorskih izvješća. Opširnije potražite ovdje.

  • ADRIA GRUPA je najveće hrvatsko Društvo za Facility Management u Republici Hrvatskoj koje zapošljava preko 1500 djelatnika različitih profila. Za mjesto rada u Zagrebu traži se Voditelj nabave koji će izrađivati planove nabave i raditi na unapređenju poslovnih odnosa s postojećim dobavljačima.

Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS bodova, te minimalno 5 godina iskustva u odjelu nabave. Brzu prijavu ispunite ovdje.

  • Spiller Farmer traži stručnog suradnika u odjelu za investicije (m/ž) za suradnju s poslovnim partnerima (banke, investicijski fondovi, institucionalni ulagači), vođenje, upravljanje, praćenje i nadzor nad provedbom realizacije projekata, obradu tržišta i prezentacije.

Tvrtka nudi ugodnu i poticajnu radnu atmosferu, stimulativna primanja, napredovanje i službeni mobitel. Opširnije potražite ovdje.


Komentari