U potrazi ste za poslom? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Depositphotos

Tražite posao? Provjerite poslove koji se nude u Zagrebu i njihove uvjete, iskoristite priliku i prijavite se!

Bipa zapošljava Koordinatora korporativnih pravnih poslova (m/ž) u Zagrebu.

  • Vaši zadatci biti će aktivno praćenje bitnih zakonskih propisa te odgovornost za njihovo poštivanje, izrada odluka Uprave, procedure i pravilnika, sukladno zakonskim propisima, i dr. Od vas se očekuje VSS uz položeni pravosudni ispit, te minimalno 3 godine iskustva rada na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije potražite ovdje.

Sberbank zapošljava Suradnika za pravne poslove – pripravnika (m/ž).

  • Radi se o poslovima Pravne Službe, pripremi dokumentacije i administrativnim poslovima Službe, administriranju i pripremi brisovnih očitovanja, pisama namjere i ugovora, i dr. Prikupite znanja, vještine i iskustvo u bankarskoj industriji i stvorite sebi priliku za uspješnu karijeru – prijavite se ovdje.

Oryx Asistencija traži Specijalista razvoja digitalnih kanala (m/ž).

  • Mjesto rada je u Sesvetama, a posao se sastoji od istraživanja novih tehnologija i poslovnih modela, analize prikupljenih podataka, izrada poslovnih modela temeljenih na digitalnoj transformaciji, i sl. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu (znanje njemačkog jezika je prednost). Opširnije potražite ovdje.

Tehno-Dom objavio je oglas u kojem zapošljavaju Razvojno-prodajnog inženjera (m/ž).

  • Opis posla: Prodaja robe iz asortimana tvrtke, istraživanje tržišta,razvoj proizvoda i proizvodnjom,organizacija i upravljanje proizvodnjom. Traži se komunikativnost, kolegijalnost i inventivnost, a plaća se kreće od 4 do 8.000 kuna. Nudi se i nagrađivanje prema rezultatima rada. Opširnije

Pevec traži Samostalnog stručnog suradnika za programsku podršku (m/ž).

  • Imate li VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a želite projektirati i implementirati rješenja u domeni poslovnih aplikacija, ovdje ispunite brzu prijavu.

Jadranski skiperi zapošljavaju Online marketing specijalista (m/ž).

  • Tvrtka se bavi organizacijom yacht charter evenata u Hrvatskoj, Grčkoj i SAD, a nudi moderan i ugodan ured u Zagrebu, svakodnevno ručak, te fleksibilno radno vrijeme. Po završetku probnog roka mogući službeni mobitel, auto i sl. Plaćen je i prijevoz, edukacije, dodatno zdravstveno osiguranje, putovanja i teambuilding. Opširnije potražite ovdje.


Komentari