U potrazi ste za poslom? Pogledajte najbolju aktualnu ponudu u glavnom gradu!

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kuehne & Nagel d.o.o. zapošljava na pozicijama dispečer (m/ž) u Zagrebu i referent u odjelu cestovnog prometa (m/ž) u Svetoj Nedelji. Rok prijave je 31.8. Potrebno je višegodišnje radno iskustvo, završeno obrazovanje odgovarajućeg smjera u relevantnom području, dobro poznavanje sustava cestovnog prometa. Aplicirajte ovdje na željeni posao.

Pepco zapošljava na poziciji specijalist za komuniciranje robne marke (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.9. Uvjeti su najmanje završena viša škola, minimalno godina dana radnog iskustva, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prijavite se.

CCPorter zapošljava na poziciji Customer Service Specialist with Croatian (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 13.9. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Aplicirajte.

Primevigilance Zagreb zapošljava na pozicijama medical doctor with clinical experience (m/ž) i nurse with clinical experience (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 12.9. Uvjeti su napredno poznavanje engleskog jezika, dobre IT vještine i organiziranost. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Sport Vision d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema, izražene komunikacijske vještine, iskustvo u maloprodaji, poznavanje rada na PC blagajni i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje najkasnije do 31.8.

Auto Benussi traži prodajnog savjetnika za vozila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, obvezno znanje engleskog jezika. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

JUB traži demonstratora / instruktora ugradnje (m/ž) u Samoboru. Rok prijave je 28.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima te komunikacijske sposobnosti. Prijavite se ovdje.

Farmeraj zapošljava skladištara/ dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 28.8. Potrebni su vozačka dozvola B kategorije, iskustvo rada od godine dana u vožnji kombijem, spremnost u radu i učenju te dobra i pozitivna energija. Prijavite se putem linka.

Gostionica Ficlek zapošljava na pozicijama kuhar (m/ž) i chef kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.8. Uvjeti su iskustvo u hotelskoj kuhinji ili tradicionalnom restoranu. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Pod Zidom Bistro zapošljava na poziciji konobar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.8. Uvjeti su iskustvo u radu na konobarskoj poziciji minimalno dvije godine te znanje o hrvatskim vinima i koktelima. Aplicirajte. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno
raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!
Vaš posao.hr.


Komentari