U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi u metropoli za vrijeme krize

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Medika d.d. zapošljava stručnjaka u Odjelu razvoja investicija i upravljanja imovinom/ Inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema strojarskog smjera, višegodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, relevantno radno iskustvo, znanje engleskog u govoru i pismu. Prednost donosi poznavanje skladišno distributivnog poslovanja. Prijavite se.

Zamax Plin zapošljava u Zagrebu i okolici: skladištar (m/ž), djelatnik na auto plin postaji (m/ž), komercijalist (m/ž), dostavljač plinskih boca (m/ž), robno materijalni knjigovođa (m/ž), administrator u kontaktnom centru (m/ž), djelatnik na benzinskoj postaji (m/ž) i računovođa (m/ž). Poslodavac traži posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, komunikativnost i spremnost na timski rad. Aplicirajte.

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) u Zagrebu i okolici. Rok prijave je 9.5. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti. Traži se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost i proaktivnost te poznavanje rada na računalu. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Prijavite se.

DIV Grupa zapošljava zavarivača (m/ž), plastičara – montera (m/ž) i referenta financija (m/ž) u Samoboru te rukovatelja teškom pružnom mehanizacijom (m/ž) u Dugom Selu – Križevcima. Potrebna je završena srednja škola, relevantno radno iskustvo i motiviranost za rad. Traže se timski igrači/ ce, kreativne i odgovorne osobe. Rok prijave je 3.5. Prijavite se putem linka.

Thermia kamini d.o.o. traže pojačanje na poziciji komercijalni referent (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.5. Poslodavac nudi početnu plaću i stimulaciju prema zalaganjima i rezultatima, kvalitetne uvjete rada i podršku te mogućnost napredovanja. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, razvijene komunikacijske vještine, proaktivnost i samostalnost u radu, organiziranost. Aplicirajte.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Zagreba. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Wienerberger d.o.o. traži tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Potrebna je godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Solution Architect (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 10.5. Traži se minimalno šest godina iskustva u savjetovanju o arhitekturi Cloud-a i migracija, poznavanje engleskog jezika, viša ili visoka stručna sprema informatike ili srodnog područja. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 


Komentari