U potrazi ste za poslom? Evo koje sve tvrtke zapošljavaju

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

METRO Cash & Carry traži poslovođu svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru. Potrebna znanja su minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i organizacijske vještine i  drugo. Rok prijave je 11.11. Provjerite opis posla i prijavite se ovdje.

PSK traže prodavača (m/ž)/ blagajnika (m/ž) za posao u Zagrebu. Svojim zaposlenicima PSK pruža mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u u radu. Posao obuhvaća primanje uplata uloga igrača, izdavanje listića igračima, isplatu dobitaka na temelju priloženog dobitnog listića i drugo. Nude plaćen prijevoz i stimulacije za rad i zalaganje. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 18.11. putem linka.

Alkaloid d.o.o. zapošljava na poziciji pravnik (m/ž) – administrator (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će odgovorna za učinkovito i pravovremeno obavljanje svih pravnih i administrativnih poslova unutar tvrtke. Rok prijave je 10.11. Potrebno je minimalno trogodišnje radno iskustvo i visoka stručna sprema pravnog smjera te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost je poznavanje GDPR-a i radno iskustvo u farmaceutskoj industriji. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su mobilni telefon, prijenosno računalo, mogućnost dodatnog usavršavanja i rad u motivirajućoj okolini uz adekvatnu nagradu za rad i postignute rezultate. Ukoliko ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvorila je poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži osobu na poziciji voditelj (m/ž) web shop odjela. Radi se u Zagrebu, u West Gate-u, a prijaviti se može najkasnije do 17.11. Traži se visoka stručna sprema ekonomskog ili sličnog usmjerenja, fleksibilnost u radnim zadacima i spremnost na stalno profesionalno usavršavanje. Samostalnost i odgovornost, visoka razina računalne pismenosti i odlično znanje engleskog jezika kvalifikacije su koje očekuje poslodavac. Prijavite se.

Donarium d.o.o. zapošljava na poziciji agent (m/ž) za nekretnine. Poželjna je licenca za agenta/icu nekretninama. Traži se napredno informatičko znanje i poznavanje stranog jezika. Radno iskustvo i vozački ispit B kategorije su poželjni, ali nisu uvjet. Ne čekajte, prijavite se za ovo radno mjesto.

Energo-Tehna d.o.o. traži izvršitelje na pozicijama: zavarivač (m/ž) – REL, TIG, MIG, cjevar (m/ž), limar (m/ž) i bravar (m/ž). Radi se u Sesvetskom Kraljevcu i na terenu u Hrvatskoj. Prijave su otvorene do 20.11. Za poslove se nudi stimulativna plaća od 5.000 do 10.000 kuna, ovisno o stručnosti i sposobnosti. Poslodavac osigurava kontinuirano usavršavanje u struci. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se.

Philips zapošljava na poziciji Digital Marketing Specialist (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Rok prijave je najkasnije do 29.11. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u poslovima digitalnog marketinga i medijskih agencija, digitalna pismenost, izvrsne komunikacijske vještine, mogućnost upravljanja, proaktivnost, brz pronalazak rješenja i dobre organizacijske vještine. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost napretka u rastućoj industriji, osobni razvoj i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.

MiniFinder Sweden AB traži PHP developera (m/ž). Radi se u Zagrebu, a prijaviti se možete do 30.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti uplaćivanja 5% plaće u mirovinski fond, putovanja jednom godišnje, wellnes pogodnosti i dobru plaću ukoliko se postigne zadani zajednički cilj. Potrebno je dobro znanje u programima: PHP, MySQL, HTML/ CSS, JavaScript, jQuery i WordPress. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Prijavite se putem linka.

Klaleda d.o.o. traži izvršitelje na pozicijama serviser vatrogasne i ronilačke opreme (m/ž) i poslovna tajnica (m/ž)/ administrator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.11. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika i MS Office paketa. Potražite opise poslova i ostvarite svoju prijavu ovdje.

Agencija Kadus d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: pedikerka (m/ž), kozmetičarka (m/ž), čistačica (m/ž) u restoranu, pomoćni radnik (m/ž) u kuhinji u Zagrebu. Posao se obavlja u Zagrebu. Nude stimulativnu plaću, plaćen obrok i kavu. Pogledajte više o opisima poslova i prijavite se na željenu poziciju putem linka.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 


Komentari