U POTRAZI STE ZA NOVIM POSLOM? Pogledajte što se sve nudi u Zagrebu i okolici

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Medtronic zapošljava na poziciji Business Support Coordinator Receptionist (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 18.7. Potrebno je znanje MS Office paketa, dvije godine radnog iskustva u administraciji, viša stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Lonia zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnicu, uskrsnicu i dar za djecu te mogućnost napredovanja. Aplicirajte

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 7.7. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

CCC zapošljava agenta u službi za korisnike za Hrvatsku i Sloveniju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 30.6. Uvjeti su znanje slovenskog jezika, srednja stručna sprema trgovačkog, komercijalnog ili ekonomskog usmjerenja, a poželjno je i radno iskustvo u call centru. Posao podrazumijeva podršku klijentima, podršku prodavaonicama, rješavanje reklamacija, podršku odjelima marketinga i prijevode iz engleskog na hrvatski i slovenski. Prijavite se ovdje.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Dobro Rješenje d.o.o. zapošljava na pozicijama specijalist u nabavi – sobno & vanjsko bilje (m/ž), prodavač vanjskog bilja (m/ž), prodavač – sjeme & zaštita bilja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.7.Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, odlično poznavanje sobnog i vanjskog bilja, dobro poznavanje rada na računalu i MS Officeu programskog paketa, minimalno dvije godine radnog iskustva. Potrebna je predanost i točnost u poslu. Aplicirajte.

Vulkal d.o.o. zapošljava automehaničara/ vulkanizera (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.7. Poslodavac nudi dinamičko okruženje, obvezno usavršavanje, zaposlenje na neodređeno vrijeme uz pokusni rok i motivacijski program. Potrebno je iskustvo rada od tri godine. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Team Leader (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 5.7. Radni zadaci su osigurati vodstvo i treninge, implementacija, analiziranje i razvoj plana, motivirati tim za postizanje što boljih rezultata i slično. Od kandidata se očekuju radno iskustvo, sposobnost motivacije i treniranje članova tima, poznavanje i iskustvo rada u korisničkim centrima, snažne administracijske i organizacijske vještine, dobre analitičke vještine, produktivnost i slično. Prijavite se ovdje.

Gi Group traži novo pojačanje na poziciji Training & Quality Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 11.7. Potrebne su minimalno dvije godine radnog iskustva, poznavanje Quality sistema, poznavanje procedura na tržištu, pedagoških tehnika i prezentacija. Traži se znanje engleskog te talijanskog ili njemačkog jezika na C1 razini. Prijavite se na linku.

Svea Ekonomi d.o.o. zapošljava sistem administratora (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 2.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema IT smjera, znanje MS Office paketa, poznavanje PL/SQL-a, Oracle-a i osnova Linuxa, razumijvanje računalnih mreža, znanje engleskog jezika, organizacijske, analitičke i komunikacijske vještine. Posao podrazumijeva administriranje baze podataka, obradu i unos podataka u bazu, održavanje računala i računalne opreme, održavanje rada servera, komunikaciju i nadogradnju svih sustava i slično. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 


Komentari