U potrazi ste za novim poslom? Evo što se trenutno nudi u Zagrebu

Pexeles

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Subway Hrvatska zapošljava Sandwich Artista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi mogućnost za napredovanje, fleksibilno radno vrijeme, team building-e, obuku, popuste, isplate božićnica i uskrsnica. Očekuje se pouzdanost, profesionalno ponašanje, odgovornost, samostalnost, održavanje čistoće. Prijavite se na linku.

Transcom WorldWide d.o.o. traži agenta u služni za korisnike – njemački jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – francuski jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – španjolski jezik (m/ž) i agenta u službi za korisnike – talijanski jezik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi atraktivnu plaću, naknadu za prijevoz, bonus dobrodošlice i plaćenu obuku. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

Strabag zapošljava na poziciji Junior Software Developer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 8.4. Potrebno je znanje programskih sustava Java, HTMLM XML, SQL i poznavanje njemačkog jezika. Aplicirajte na linku.

Wienerberger d.o.o. traži tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Potrebna je godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje

Kadus za potrebe klijenta traži servisera aparata za vodu, kavu i sokovnike (m/ž). Mjesto rada je Velika Gorica. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je srednja stručna sprema frigomehaničara/ ke ili elektromehaničara/ ke, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije i radno iskustvo na sličnim poslovima minimalno godinu dana. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 


Komentari