TRAŽITE POSAO? Zapošljavaju Rimac Automobili, Sberbank, JYSK, Bravotel….

FACEBOOK

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tvrtka Rimac Automobili su u potrazi za Business Developerom, a kako bi konkurirali za spomenuti posao potrebno je izvrsno poznavanje engleskog jezika ( u govoru i pismu), motiviranost za prodaju proizvoda te analitičke sposobnosti i pregovaračke sposobnosti. Glavni zadaci ovog radnog mjesta su nalaženje potencijalnih poslova analizirajući marketinške strategije, potencijale i financije. Sudjelovanje u smišljanju pregovaračke strategije proučavajući poslovne strategije i operacije.

Više o oglasu pročitajte ovdje.

Press Glass je vodeća europska tvrtka koja se bavi prerađivanjem stakla za potrebe u građevini. Za radno mjesto u tvornici u Varaždinu traže Nadzornika proizvodnje. Osoba će biti zadužena za vođenje tima od cca. 100 zaposlenika, praćenje indikatora u području proizvodnje te nadzor proizvodnih procesa uz održavanje standarda kvalitete.

Prijavite se ovdje.

Ako ste spremni za uzbudljiv radni izazov u Njemačkoj, točnije stalni radni odnos u Münchenu i Magedeburgu, prijavite se za radno mjesto SAP ABAP Developera (m/ž). Osoba će biti odgovorna za osmišljavanje , razvoj i testiranje IT sustava u kontekstu složenijih automobilskih okruženja unutar stručnog tima. Kao glavna zadaća ističe se analiza i optimizacija postojećih procesa.

Opširnije  ovdje.

Tvrtka Bravotel traži Office asistenta za administrativne poslove, obradu narudžbi i vođenje kadrovske evidencije. Traži se VŠS/VSS, samostalnost i odgovornost u obavljanju zadanih poslova, poznavanje rada na računalu te aktivno znanje engleskog jezika. Poželjno je također ukoliko baratate slovenskim jezikom.  Brza prijava.

Sapientia Nova traži Samostalnog knjigovođu koji je zadužen za kontrolu knjiženja u skladu sa zakonskim propisima, kontaktiranje Porezne uprave, obračun poreza, plaća i amortizacije te izradu elaborata. Osoba se prima u stalni radni odnos a potrebno je i najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Brza prijava.

Personal International Agency traži Posrednicu pri zapošljavanju. Kao glavni zadaci ovog radnog mjesta navodi se; obavljanje administrativnih zadataka, pisanja oglasa za posao te organizaciju i vođenje razgovora za posao. Kao uvjet traži se odlično poznavanje njemačkog jezika na razini barem C2 ili studij njemačkog jezika (minimalno prvostupnik). Ako se želite osobno i stručno usavršavati te raditi u pozitivnom radnom okruženju, prijavite se ovdje.

Bioplod Lika je u potrazi za motiviranim i proaktivnim Ovlaštenim arhitektom (m/ž) za poslove samostalnog projektiranja proizvodnih pogona i turističkih objekata u svim arhitektonskim fazama projektiranja. Zadaci ovog radnog mjesta uključuju izradu projektne dokumentacije za sve faze gradnje, priprema dokumentacije te vizualizaciju arhitektonskih projekata. Potrebno je napredno poznavanje rada u programima AutoCAD, 3D Max i Photoshop kao i minimalno 5 godina radnog iskustva. Brza prijava.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Suradnika za rad na štandu (m/ž). Osoba će biti zadužena za promociju i prodaju bankarskih usluga te savjetovanje korisnika oko odabira odgovarajuće usluge. Ako ste odgovorni, ljubazni, snalažljivi te imate izražene komunikacijske vještine, prijavite se ovdje.

Danska kompanija JYSK traži Prodavača za svoje prodajno mjesto u Šibeniku. Osoba bi bila zaposlena na pola radnog vremena. Od kandidata se očekuje ljubaznost i dostupnost kupcima te adekvatna pomoć na kompetentan način. Ako volite prodaju i timski rad, vaše prijave šaljite ovdje.

Posao.hr za klijenta traži Specijalista za prodaju digitalnih marketinških rješenja (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Od radnih zadataka izdvaja se provođenje prodajne strategije i odgovornost za realizaciju financijskog plana, kreiranje i održavanje kvalitetnih i dugoročnih odnosa sa kupcima te komunikacija i prezentacija digitalnih marketinških rješenja. Radno mjesto omogućuje mogućnost dodatnog varijabilnog primanja (provizija) sukladno osobnim prodajnim rezultatima te mogućnost profesionalnog napredovanja. Brza prijava

Izvor: poslovni.hr


Komentari