Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta

FOTO: Depositphotos

Ako ste trenutno u potrazi za novom poslom, onda je ovo odlična prilika za vas.

Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta. Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se.

Sretno!

Allegheny Financial zapošljava Stručnog suradnika (m/ž) na tri pozicije: Računovodstvo i financije, Odjel inženjeringa (pripravnik), te Stručni suradnik u odjelu inženjeringa.

  • Ukoliko ste odgovorna, ambiciozna i komunikativna osoba sa izraženom željom za novim izazovima i učenjem, pošaljite svoj životopis i molbu putem LINKA ZA PRIJAVU do 29.01.2018.

Pfizer zapošljava Medicinskog savjetnika (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu.

  • Za prijavu je između ostalog potrebno minimalno 2 godine iskustva u medicinskim poslovima, preferiran je i specijalistički trening, poznavanje engleskog jezika, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Pevec je u potrazi za Samostalnim stručnim suradnikom za programsku podršku (m/ž).

  • Imate li VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a zanima vas projektiranje i implementacija rješenja u domeni poslovnih aplikacija, ovdje ispunite brzu prijavu.

Tech Garden traži Digitalnog komercijalista (m/ž).

  • Radno mjesto podrazumijeva razvoj prodaje i prodajnog asortimana za opremanje interijera s naglaskom na digitalne trendove prodaje, koordinaciju administrativnog dijela posla oko faktura, uvoza i izvoza, i sl. Dinamičan je to i zanimljiv posao te rad u ugodnoj radnoj atmosferi sa jasno definiranim poslovnim ciljevima orijentiranim ka inovativnim nespecifičnim trendovima u području “zelene arhitekture”. Opširnije potražite ovdje.

PSC Zagreb zapošljava Prodajnog savjetnika novih i rabljenih vozila (m/ž).

  • Radi se o dinamičnom poslu u uspješnom kolektivu uz stimulativna primanja i kontinuiranu edukaciju. Potrebna znanja i kvalifikacije su SSS, vozačka dozvola, poznavanje engleskog jezika, i dr. Opširnije potražite ovdje.


Komentari