Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Depositphotos

Iskoristite priliku.

U potrazi ste za novim poslom? Prilika uvijek ima, a velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju na odlična radna mjesta.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Adriatic Slovenica drugi je najveći osiguratelj u jugoistočnoj Europi, a u Hrvatskoj je prisutan od 2008. godine.

  • U potrazi su Savjetnikom u prodaji u gradovima Splitu, Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu. Ako želite raditi u kompaniji s tradicijom te imati transparentan i stimulativna primanja, prijavite se ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži Savjetnika za poslovanje s malim poduzetnicima na području Rijeke.

  • Neke od odgovornosti su vođenje poslovnog odnosa s malim klijentima, akvizicija novih i cross selling proizvoda Banke te vođenje portfelja postojećih klijenata. Opširnije o oglasu za posao pročitajte ovdje.

Tvrtka Parnad traži osobu koja će vrhunski i jedinstveni njemački proizvod prodavati na tržištu direktnom prodajom. 

  • Voditelj prodajnog programa Thermomix zadužen je za osmišljavanje i organiziranje prodajnih i marketinških aktivnosti, pronalaženje novih zastupnika i suradnika, edukaciju i rad s novim ljudima, organizaciju i praćenje postojećih ljudi. Osoba mora biti spremna raditi s ljudima na terenu te postizati zacrtane rezultate. Osoba je stacionirana u Zagrebu ili Rijeci. Brza prijava.

Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima u području kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša.

  • Otisova dizala, pokretne stepenice i trake dio su mnogih od svjetski najpoznatijih značajnih zgrada. Traže Predstavnika u prodaji servisa dizala i pokretnih stepenica s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Neke od glavnih odgovornosti ove pozicije su izrada kalkulacija i ponuda za servis i popravke, vođenje evidencija rokova za distribuciju ponuda te istraživanje potreba tržišta. Brza prijava.

Konica Minolta je u potrazi za Partner Account Managerom s mjestom rada u gradu Zagrebu.

  • Uspostava i održavanje poslovnih i prodajnih veza i kanala, praćenje rada konkurencije te znati identificirati nove poslovne prilike, samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Ukoliko ste zainteresirani, detalje i način prijave pronađite ovdje.

PSC Zagreb traži Djelatnika u kontakt centru s mjestom rada u zagrebačkoj Dubravi.

  • Opis posla podrazumijeva komunikaciju telefonom, e-mailom, izradu izvještaja. Osoba mora biti sklona timskom radu te imati izražene komunikacijske i organizacijske vještine. Tvrtka nudi fiksna primanja + atraktivne bonuse. Brza prijava.

Dental centar Miletić traži Djelatnika u pozivnom centru za dentalnu medicinu.

  • Osoba je zadužena za svakodnevnu komunikaciju s klijentima na talijanskom jeziku(telefon, e-pošta), podršku postojećim pacijentima te izradu mjesečnih izvještaja. Kandidat mora imati izvrsno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu (C1), izraženu komunikativnost, izvrsne organizacijske vještine te se mora odlično znati služiti osobnim računalom. Mjesečna plaća iznosi između 5 i 8 tisuća kuna. Brza prijava.


Komentari