Tražite posao u Zagrebu? Donosimo ovotjednu ponudu

FOTO: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Dekada komunikacije d.o.o., dio grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta, trenutno nudi zaposlenje na dvije pozicije u Zagrebu: servisni tehničar (m/ž) i građevinski inženjer / tehnički savjetnik (m/ž). Provjerite uvjete na linku i prijavite se do 28.07.

Grawe, tvrtka je iz koje izvire uvažavanje potreba klijenata i partnerska razina pouzdanosti u zaštiti njihovih vrijednosti. Ako želite imati važnu ulogu u nastavku razvoja ovog uspješnog tima i organizacije, svakako se prijavite na natječaj za voditelja ljudskih potencijala (m/ž) ili za predstavnika prodaje (m/ž) u Zagrebu. Provjerite oba natječaja na linku i pravovremno se prijavite.

Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž) u Zagrebu i Osijeku. Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se.

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, zapošljava na poziciji: Marketing specialist for Adriatics region, Slovenian market (m/ž). Ako imate fakultetsko obrazovanje iz područja marketinga, menadžmenta ili iz srodnog područja, te minimalno 2-3 godine radnog iskustva, a odlično razmijete slovenski jezik i služite se engleskim jezikom, svakako provjerite ovaj natječaj na linku.

Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete, i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom, putem ‘brze prijave’.

Bluesun, vodeća je turistička kompanija koja upravlja hotelima, resortima i kamping ljetovalištima u Hrvatskoj. S 19 objekta smještenih u Bolu, Brelima, Tučepima, Supetru, Omišu i Starigradu Paklenici, najveći je hotelski lanac u Dalmaciji. Zapošljava na četiri pozicije u Zagrebu. Traže se: Social media ads specialist (m/ž), Data & analytics specialist (m/ž), CRM automation specialist (m/ž), SEO specialist (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj.

Američko je veleposlanstvo objavilo oglas u kojem zapošljava na poziciji: Investigator (DEA) (m/ž). Traže se kandidati (m/ž) sa završenim (preddiplomskim) studijem iz područja prava, kriminologije i srodnih područja, s trogodišnjim iskustvom, visokom razinom poznavanja engleskog jezika i vozačkom dozvolom B kategorije. Da biste se odlično snašli u ovom poslu trebate odlično poznavati zakone i zakonske strukture u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Trogodišnje iskustvo, s naglaskom na istraživanje narko slučajeva, prijeko je potrebno da biste perfektno obavljali ovaj posao. Godišnja plaća na ovoj poziciji iznosi impresivnih 283.431 kn, pa nemate što čekati – prijavite se.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava samostalnog referenta kalkulacija (m/ž) u Zagrebu. Osnovne odgovornosti uključuju izradu i kontrolu kalkulacija za prodavaonice, likvidiranje ulaznih računa i izradu i kontrolu otpremnih dokumenata. Ukoliko imate SSS/VŠS ili ste sveučilišni prvostupnik, napredno poznajete engleski jezik, krasi vas izvrsno znanje rada u MS Office programima, analitični ste i precizni, nikako ne propustite izvršiti prijavu na ovaj natječaj. Trebate tek godinu dana iskustva – sretno!

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava vozača dostavljača C kategorije (m/ž) u Dubrovniku, Zadru, Zagrebu i Poreču. Nudi vam se rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći. Ako tragate za mogućnošću gdje ćete pokazati svoje znanje i vještine, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

LSG Building Solutions d.o.o., jedna od vodećih tvrtki i partner za sva tehnička rješenja u zgradarstvu i infrastrukturi, zbog obima posla traži inženjera strojarstva (m/ž) u Zagrebu. Traže se osobe s tri godine iskustva na velikim projektima u području GHV i elektro instalacija. Poželjan je i pečat ovlaštenog inženjera i / ili upisnik u registar voditelja građenja. Ako ste uz sve navedeno dobro organizirani i samostalni u razradi zadataka – prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari