Tražite posao u Zagrebu? Donosimo najbolje ponude na koje se možete javiti ovaj tjedan

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Međunarodna grupacija Kuehne & Nagel d.o.o. traži prodajnog referenta  (m/ž) u Svetoj Nedelji. Kuehne & Nagel d.o.o. ima snažan položaj na tržištu zahvaljujući poslovima u pomorskom, zračnom i cestovnom prijevozu te ugovornoj logistici. Od kandidata se traži završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje u relevantnom području, minimalno dvije godine iskustva u prodaji, izražene komunikacijske vještine, kao i prezentacijske i vještine uvjeravanja. Kandidat ima vještinu postavljanja prioriteta, spreman je raditi u timu i visoko je motiviran. Svi zainteresirani za rad u ovoj međunarodnoj grupaciji, mogu se prijaviti do 4.11. na linku.

Agencija Manpower traži konzultanta za naplatu potraživanja (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuju razvijene komunikacijske i organizacijske vještine, osnove rada na računalu, motiviranost i entuzijastičnost. Novoizabrani će zaposlenik trebati svakodnevno komunicirati s klijentima, konzultirati klijente sa ciljem naplate potraživanja i realizirati postignute dogovore. Sve zainteresirane moli se da se putem linka prijave najkasnije do 15.11.

Specijalizirana bolnica za oftamologiju Svjetlost traži poslovnu tajnicu (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se proaktivan pristup poslu, pozitivan stav, visoka razina pismenosti, savjesnost i preciznost u izvršavanju zadataka te učinkovitost i samostalnost u obavljanju zadataka. Uvjeti su visoka stručna sprema i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, dok je poznavanje njemačkog i talijanskog prednost. Prijaviti se možete do 31.10.

Tvrtka Berner d.o.o. ima svoje sjedište u Zagrebu i trenutno traži prodajnog predstavnika (m/ž) za građevinu. Berner d.o.o. dio je svjetskog koncerna Berner iz Njemačke i jedna je od vodećih tvrtki u Hrvatskoj, koja je bavi prodajom i distribucijom asortimana za auto i građevinsku industriju. Posebne pogodnosti koje nude su službeni automobil, mobitel, stimulativna primanja, dodatna edukacija i timski rad. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj terenski rad prodajnog predstavnika (m/ž), aplicirajte najkasnije do 27.10.

Agencija za privremeno zapošljavanje Tempus Octo d.o.o. raspisala je natječaj za klijenta za rad na poziciji vozač autobusa (m/ž) u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Potrebno je više odgovornih osoba u tvrtki specijaliziranoj za prijevoz putnika i robe u turizmu i trgovini. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Agencija nudi mogućnost zapošljavanja stranih radnika. Na ovaj se posao možete prijaviti do 21.11. klikom na link.

Multinacionalna grupacija Strabag raspisala je slijedeće natječaje za Zagreb: Commercial Project Manager (m/ž), voditelj elektroinstalaterskih radova (m/ž), voditelj strojarskih radova (m/ž), suradnik u nabavi u IT odjelu (m/ž), suradnik u Odjelu korisničke podrške – bms – building material solutions (m/ž), suradnik u odjelu Osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebne kvalifikacije su poznavanje engleskoga jezika i rada na računalu. Ukoliko ste zainteresirani za poslove, detalje pogledajte na linku i ispunite prijavu.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) na istoku grada Zagreba. Zove sve osobe koje su orijentirane na kupce te vole rad sa ljudima u dinamičnom i stimulativnom okruženju da se prijave. Uvjet za prijavu je minimalno srednja stručna sprema, komunikacijske vještine, pozitivan stav i proaktivnost. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima, no nije uvjet. Ukoliko se pronalazite kao idealan kandidat, aplicirajte najkasnije do 31.10.

LPP Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije LPP S.A. koja zapošljava više od 22 000 ljudi u 18 zemalja svijeta u prodajnoj mreži s preko 1700 prodavaonica. Za trgovine u Zagrebu traži prodavača (m/ž), i to na nepuno ili puno radno vrijeme. Nudi nagrađivanje prema rezultatima i mogućnost napredovanja. Uvjet za prijavu je završena srednja škola, spremnost na rad u smjenama i vikendom, komunikativnost i sposobnost za timski rad. Prijaviti se možete do 22.11.

Tehnozavod Marušić zapošljava u Zagrebu. Nudi pozicije na radnim mjestima voditelj projekta/ inženjer specijalist (m/ž) i stručnjak za upravljanje ljudskim resurstima (m/ž). Tvrtka se bavi sistem integracijom na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava i audio/ video sustava. Uvjeti su visoka stručna sprema, računalna pismenost, poznavanje mrežnih tehnologija i izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se do 3.11.

Silverhand Croatia zapošljava na pozicijama HR konzultant sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i direktor poslovnice/ branch manager sa njemačkim jezikom (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.11. Silverhand nudi atraktivnu plaću, mogućnosti za profesionalni razvoj i edukaciju. Opis posla i brzu prijavu potražite na linku.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Komentari