Tražite posao? Provjerite koji sve poslodavci ovaj tjedan zapošljavaju!

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama operater u call centru (m/ž), asistent u uredu (m/ž) i prodajni predstavnik (m/ž). Prijave su otvorene do 27.11. Zapošljavaju i umirovljenike za kontakt centar u Šestinama. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

METRO Cash & Carry traži poslovođu svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru. Potrebna znanja su minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i organizacijske vještine i  drugo. Rok prijave je 11.11. Provjerite opis posla i prijavite se ovdje.

Favorit sportska kladionica d.o.o. zapošljava kandidata na poziciji komercijalni direktor (m/ž) za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet godina iskustva na sličnoj poziciji, izvrsne analitičke, komunikacijske i pregovaračke vještine, iskustvo u pripremi proračuna, razvijene liderske sposobnosti, odgovornost, inicijativa i djelotvorne vještine pri rješavanju problema. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a prednost je poznavanje ruskog jezika. u Favoritu nude profesionalni razvoj i nagrađivanje vrhunskog učinka, prepoznavanje potencijala, a radi se u dinamičnom okruženju koje potiče kreativnost i inovaciju. Natječaj je otvoren do 3.11., a prijaviti se možete klikom na link.

FINA je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. U potrazi su za novim zaposlenikom na poziciji viši specijalist za strateško planiranje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata očekuju pet godina radnog iskustva, a tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima je prednost. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, proaktivnost i kreativnost te razvijene komunikacijske vještine. Rok prijave je 4.11., stoga aplicirajte odmah.

Lonia zapošljava djelatnike raznih profila, među kojima su i studenti i umirovljenici. Traže novog djelatnika na poziciji poslovođa (m/ž). Prijavite se za ovaj posao u Zagrebu, Zelini i Dugom Selu. Potrebno obrazovanje je srednja stručna sprema, zatim minimalno godinu dana iskustva u vođenju prodavaonice mještovitom robom, osnovno znanje rada na računalu, vještine upravljanja ljudima te upravljanja robom i zalihama. Nude mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni prijevoz, božićnicu, uskrsnicu, dar za djecu i mogućnost napredovanja. Prijavite se čim prije, a najkasnije do 30.11. 

Keindl sport zapošljava na radnome mjestu administratora (m/ž) u Zagrebu. Traže organiziranu, odgovornu, snalažljivu osobu vještu za računalom, koja ima radnog iskustva na administrativnim poslovima. Posao se sastoji od likvidiranja ulaznih računa, komunikacije s klijentima, usklađivanja dobavljača, poštanskih poslova i drugo. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema upravnog, ekonomskog ili nekog drugog društvenog smjera, sklonost administrativnim poslovima, pedantnost i ažurnost u radu te komunikacijske vještine. Ukoliko vas je posao zainteresirao, prijavite se do 5.11. putem linka.

Međunarodna grupacija Kühne & Nagel d.o.o. u Svetoj Nedelji traži prodajnog referenta (m/ž). Posao uključuje razvijanje trenutne i buduće suradnje s postojećim i novim kupcima, primjenjivanje specijaliziranih znanja u odnosu na cestovni, zračni ili pomorski prijevoz, pripremanje i vođenje posjeta, pregovora i prezentacija, rješavanje eventualnih nezadovoljstava kupaca i drugo. Uvjeti za ovaj posao su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje u relevantnom području, jake interpersonalne i komunikacijske vještine te vještine prezentiranja, uvjeravanja i pregovaranja, poznavanje operativnih procesa u zračnom, pomorskom i cestovnom prijevozu, motiviranost i dvije do pet godina iskustva u prodaji. Natječaj je aktivan do 4.11., a prijavite se ovdje.

Reta d.o.o. traži izvršitelja za radno mjesto komercijalist (m/ž) u središnjoj Hrvatskoj i Karlovcu. Posao se sastoji od redovitih odlazaka na teren s ciljem promocije i prezentacije proizvoda, proaktivnog istraživanja tržišta i planiranja pristupa kupcima u cilju povećanja i profitabilnosti prodaje, ugovaranja, naručivanja i realizacije prodaje i drugo. Željeni kandidat treba imati poželjno dvije do tri godine radnog iskustva, biti organiziran, komunikativan i usmjeren k timskom radu, aktivno koristiti računalo i imati vozačku dozvolu B kategorije. Poznavanje engleskog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Tvrtka nudi službeno vozilo, laptop i mobitel. Prijavite se najkasnije do 10.11. putem linka.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži vozača (m/ž) u ordinaciji dentalne medicine. Potrebna je iskusna osoba za prijevoz stranih pacijenata na relaciji Zagreb – Italija. Novome se zaposleniku nudi fiksna plaća i dnevnica za putovanja u inozemstvo. Poželjno je poznavanje osnova talijanskog jezika, ali nije uvjet. Prijavite se do 10.11. 

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži specijalista za ljudske resurse/ prodajnog regrutera (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Nudi se stalan posao i rad u manjem okruženju, mjesečna plaća po dogovoru i osiguran prijevoz za Zagreb. Rok prijave je 5.11. Očekuje se kandidat visoke stručne spreme društvenog ili ekonomskog smjera, koji aktivno i ozbiljno radi u HR agenciji minimalno tri godine, izvrsno koristi računalo, ima odlično znanje engleskog u usmenoj i pismenoj komunikaciji, vozačku dozvolu B kategorije te razvijene prezentacijske i prodajne vještine. Ukoliko ste se pronašli u ovom oglasu, aplicirajte još danas.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 


Komentari