TRAŽITE POSAO? PRIJAVITE SE OVDJE: Zapošljavaju Sberbank, Metro, Boxmark, Prima…

METRO-CC.HR

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PRIMARK d.o.o. je stabilna i stalno rastuća tvrtka, osnovana 1997. godine, koja ima dvije djelatnosti: industrijsko označavanje/sljedivost te telematiku. Za područje označavanja u industriji – za program Telesis i Sealed Air, tvrtka traži Brand Managera. U opisu posla ističe se nuđenje i prodaja programa Telesis i Sealed Air na području Hrvatske, kao i organizacija prodajnih aktivnosti na području BiH za program Telesis.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Banka je trenutno u potrazi za Savjetnikom za transakcije za poslovnicu u Puli. Odgovornosti uključuju financijske transakcije klijenata Banke – uplate i isplate, otvaranje računa, poslovi mjenjačnice, devizne doznake za fizičke i pravne osobe, ažuriranje promjena po računu, isplate gotovinskih kredita, blokade i deblokade računa, zaprimanje ili unos NKS naloga, isplate čekova, obrada općih uplatnica.

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Za radno mjesto na Krku kompanija traži Voditelja maloprodajnog salona (m/ž). Posao se između ostalog sastoji od organiziranja rada MP salona na području Krka u skladu s prihvaćenom poslovnom politikom. Za prijavu je potrebno minimalno 2 godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima maloprodaje namještaja ili sličnih artikala.

Crvena Luka Hotel & Resort, jedinstveni resort na Jadranskoj obali, traži motivirane pojedince spremne na poslovne izazove. U oglasu su tri radna mjesta: Konobar “a la carte” (m/ž) koji će sa najmanje tri godine radnog iskustva gostima biti na raspolaganju, Barmen (m/ž) koji ima sposobnost kombinirati razne vrste pića i Menadžer (m/ž) koji će biti odgovoran za poslovanje restorana i barova unutar resorta. Prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je prisutan od 2001. godine sa dosad otvorenih 8 veleprodajnih centara, u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Puli te više od 1.200 zaposlenih u Hrvatskoj i značajnom ulogom na tržištu. Trenutno se traži Asistent u veleprodajnom centru – Kaštela. Posao između ostalog uključuje administrativnu i komunikacijska podrška vezana za kupce, a Metro traži osobe s ambicijom, kreativnošću, proaktivnošću i iskrenom željom za izvrsnošću i napredovanjem.

Accenture Technology Solutions zapošljava tehnološke entuzijaste koji se fokusiraju na razvoj aplikacija, sustava administracije rada i održavanja softvera koji pruža praktične programe i tehnologiju implementacija. Kandidati koji se prijave trebaju imati 2-3 godine iskustva u razvoju kompleksnih Java/JEE rješenja, a upoznati su i sa OOP standardima i UML-om. Radno mjesto Java / J2EE Developer (m/ž) je u Bratislavi, a tvrtka nudi paket financijskih kompenzacija i benefita.

Boxmark kao uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima traži Asistenta Uprave za mjesto rada u Trnovcu Bartolovečkom. Radni zadaci koji se očekuju su pružanje potpore Upravi, odrađivanje operativnih i strateških zadataka, praćenje implementacija svih zakonskih propisa u poslovanje tvrtke, i sl. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao su VSS ekonomskog ili tehničkog smjera, obavezno aktivno znanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu.

Strabag zapošljava Controlling Engineera (m/ž) za njihov ured u Zagrebu. Posao uključuje kontrolu i upravljanje projektima u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Kosovu, tehničke kontrole, mjesečne procjene poslovanja, kao i potporu voditeljima timova u donošenju odluka. Za prijavu je potrebno minimalno tri godine iskustva u izgradnji, te obavezno znanje engleskog jezika.

Proakustik je u potrazi za Web dizajnerom (m/ž). Od znanja i kvalifikacija potrebno je iskustvo na poslovima web dizajna i dobro poznavanje rada na računalu. Tvrtka nudi rad na određeno s tendencijom na neodređeno.

Zbog kontinuiranog širenja, Lush traži Predstavnika korisničke podrške (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuju vas razgovori sa klijentima, prodajnim menadžerima i timovima, a sve s ciljem pružanja najviših standardi usluga. Za ovaj posao potrebne su izvrsne komunikacijske vještine u španjolskom, engleskom i hrvatskom jeziku, kao i spremnost na izazove, s obzirom da posao nije “miran”. Mogućnost napretka je velika.

Izvor: Poslovni.hr


Komentari