Tražite posao? Pogledajte ovotjednu zagrebačku ponudu!

ouisociety.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Deceuninck d.o.o., globalno je aktivna tvrtka u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjske podove i ograde, krovne linije i obloge te interijere. Posluje u više od 90 zemalja te zapošljava više od 3.900 djelatnika. Sa svojim uspješnim i mnogobrojnim timom gradi održivi dom za klijente i djelatnike, a kako bi nastavila u tom ‘uigranom ritmu’, za svoje poduzeće u Hrvatskoj traži nove kolege koji će se pridružiti na pozicijama: prodajni savjetnik (m/ž), radnik u logistici (m/ž), radnik u proizvodnji – operater stroja (m/ž). Mjesto rada su: Strmec Samoborski, Velika Gorica i Dugo Selo. Hrvatska podružnica poduzeća Deceuninck osnovana je 2004. godine, a danas uspješno zapošljava više od 100 djelatnika, koji imaju priliku usavršiti svoje znanje u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i poslovne izvrsnosti. Pridružite se ovom uspješnom timu još danas – provjerite sve raspoložive pozicije i prijavite se putem brze prijave.

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutno prodaje u još 8 europskih zemalja, a kako bi u tome i dalje bila uspješna, zapošljava agenta u kontaktnom centru (m/ž). Glavni zadaci na ovoj poziciji uključuju dežurstvo u kontaktnom centru, zaprimanje dolaznih poziva, organizaciju i vođenje slučaja, koordinaciju s partnerima te obračun usluga po radnom nalogu. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 5.000 kn do 8.000 kn. Zasigurno dovoljno razloga za klik!

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju u Hrvatskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj te Austriji. Za svog klijenta, hotel s 4 zvjezdice u blizini Zagreba, zapošljava recepcionera (m/ž). Osnovne odgovornosti na ovom poslu uključuju rad na recepciji, zaprimanje i unos rezervacija, naplate boravka te ostale administrativne poslove po potrebi poslodavca. Plaća iznosi 4.500 kn, a početak rada je odmah – prijavite se za ovaj posao na neodređeno.

Manpower, za klijenta, traži kandidata koji će popuniti poziciju HR administratora (m/ž) u Zagrebu. Posao koji ćete obavljati uključuje koordiniranje poslova vezanih uz kadrovsku administraciju, pripremu i kontrolu podataka za isplatu plaća, elektronsko ažuriranje i registraciju svih promjena na HZMO i HZZO te vođenje evidencije o radnom vremenu. Ako se pronalazite u navedenim zadacima – prijavite se još danas.

CCC, uspješni poljski brend cipela, zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu (Buzin, Supernova). Odabranu osobu očekuje prodaja obuće, torbi, modnih artikala, kao i savjetovanje kupaca i briga o zadovoljstvu svih klijenata tijekom njihove kupnje i boravka u trgovini. Ako imate smisla za modu i krase vas odlične prodajne vještine – kliknite na oglas za posao i prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljavaju suradnika u marketingu (m/ž) za renomiranog klijenta u centralnom dijelu Zagreba. Idealan odabir za ovaj posao kreativna je i profesionalna osoba s iskustvom u digitalnom marketingu te s izrazito dobrim znanjem hrvatskog i engleskog jezika. Radi se s vrhunskom kozmetikom i premium međunarodnim brendovima, a plaća koju možete očekivati iznosi oko 7.400 kn. Prijavu možete izvršiti putem gumba ‘brza prijava’.

Manufaktura jedanaest d.o.o. ured je koji pruža kvalitetne usluge računovodstva i savjetovanja po mjeri klijenata. Proširuje svoj tim i pridružuje novog djelatnika na poziciji: voditelj računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je petogodišnje iskustvo rada, s naglaskom na radu u programima „Synesis“ i „e-racuni“, što je svakako prednost prilikom prijave. Traži se točan, pouzdan kandidat koji će proaktivno pristupiti poslu. Ako se prepoznajete u opisu, kliknite na brzu prijavu i aplicirajte.

Bubanj-Niskogradnja ima raspisan natječaj za inženjera građevine (m/ž) u Zagrebu. Plaća je poprilično zanimljiva, za kandidata koji ima trogodišnje radno iskustvo, i iznosi – od 9.000 kn do 10.000 kn. Potrebno je da ste ovlašteni voditelj građenja i da imate položen stručni ispit. A ukoliko niste iz Zagreba, poslodavac je voljan osigurati stan u kojem ćete boraviti. Zasigurno zanimljiv natječaj, na koji se možete prijaviti do 21.06.

Möbel Land d.o.o. tvrtka je koja otvara poslovnicu sa novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži djelatnike na raznim pozicijama unutar tvrtke. Za Zagreb traži računovođu (m/ž) koji će voditi knjigovodstveno-računovodstvene poslove, knjige URA i IRA, a i obračunavati PDV te raditi ostale srodne poslove po nalogu poslodavca. Prijave se zaprimaju još jako kratko…požurite!

Tempus Octo d.o.o., tvrtka koja se bavi poslovima ustupanjem radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova, ima nekoliko raspisanih pozicija za rad u Samoboru i Velikoj Gorici. Traženi su kadrovi autoelektričar (m/ž) i automehaničar (m/ž). Ukoliko smo vas zainteresirali s ponuđenim radnim mjestima, znate što vam je činiti – kliknite na brzu prijavu i aplicirajte.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari