Tražite posao? Ove velike tvrtke zapošljavaju!

FOTO: Flickr

Ako ovo ljeto planirate provesti radno, ne propustite odlične prilike!

Provjerite uvjete i prijavite se na neka od ovih radnih mjesta.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Voditelja projekata (m/ž).

  • Neke od odgovornosti voditelja projekata su dostizanje odgovarajuće kvalitete, postizanje svjesnosti rizika i ograničenja od planova od strane sponzora te koordinacija i praćenje rada projektnih timova. Ako znate voditi tim ljudi te usto imate iskustva i diplomatske vještine uvjeravanja te sposobnost pronalaženja zajedničkog interesa i rješenja, prijavite se ovdje.

Tvrtka Java Language Zone ima urede u Zagrebu i Sarajevu a njihov primarni fokus je na izradi Java aplikacija. U potrazi su za Java developerom koji ima iskustva u ovom poslu.

  • Kako imaju ugovoreni veliki posao s jednom privatnom kompanijom, očekuje se da će biti i povećanog obujma posla. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Prodajnog predstavnika – Odjel prodaje u VPC-u Jankomir.

  • Komercijalni kontakti i obilasci kupaca te redovito tjedno i mjesečno izvještavanje samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Ako imate minimalno 2 godine radnog iskustva u veleprodaji te minimalno SSS obrazovanje, prijavite se ovdje.

Konica Minolta je u potrazi za Brand Managerom s mjestom rada u gradu Zagrebu.

  • Osoba je zadužena za prodajne rezultate kroz suradnju s partnerima, nalaženje novih te održavanje dobrih poslovnih odnosa sa postojećim partnerima. Kandidat mora imati ekonomsko i tehničko znanje te mora znati služiti se engleskim jezikom te imati snažne komunikacijske vještine. Brza prijava.

Kompanija Icertias za potrebe svog ureda u Hrvatskoj traže B2B Marketing Sales predstavnika za međunarodnu prodaju u Europi, Africi i Aziji.

  • Idealni kandidat za ovo radno mjesto ima iskustva iz marketinga i promocije kao i znanje iz PR-a, ATL-a, BTL-a, TTL-a, itd. Kandidat se također mora odlično služiti hrvatskim, engleskim i njemačkim jezikom. Zna se služiti modernim tehnologijama i alatima te ste ambiciozni i mate želju uspjeti u ovom poslu. Ako ste zainteresirani prijaviti se natječaj za ovaj posao, to možete učiniti ovdje.


Komentari