Tražite posao? Ove velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

FOTO: Flickr

Iskoristite odličnu priliku i prijavite se na jedno od ovih radnih mjesta. Sretno!

Novu radnu snagu traže sljedeće tvrtke:

Kaufland zapošljava Rukovoditelja sektora Izgradnja i opremanje (m/ž) – poslovno područje Izgradnja i opremanje.

  • Zadaci ovog radnog mjesta uključuju osobnu, financijsku i stručnu odgovornost za poslovno područje. Također ste odgovorni za provođenje internacionalnih i nacionalnih propisa poduzeća i realizaciju novogradnje, reorganizacije i preuređenja u skladu s pravilima poslovanja i zakonskim odredbama. Radno mjesto je u Zagrebu. Opširnije pronađite ovdje.

BIPA zapošljava Senior specijalista za marketing (m/ž) sa mjestom rada u Zagrebu.

Glavni zadaci biti će odgovornost za razvoj letka u skladu s planom oglašavanja, implementacija medija planova, organizacija distribucije letaka te kontrola kvalitete distribucije i analiza učinkovitosti oglašavanja. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim pozicijama u FMCG segmentu. Opširnije potražite ovdje.

KING ICT traži više djelatnika sa relevantnim radnim iskustvom za radno mjesto poslovni analitičar u Sektoru softverskih rješenja.

  • Poslovni analitičar u SCRUM razvojnom timu ima odgovornu ulogu Product Owner-a – dubinski se upoznaje sa obuhvatom projekta, poslovnom domenom i elementima sustava koje je potrebno razviti po zahtjevima klijenta. Uvjeti su VSS informatičkog ili srodnog područja, te minimalno 2 godine radnog iskustva. Opširnije potražite ovdje.

Pliva zapošljava Stručnjaka za stabilnost (m/ž).

  • Kao član tima, osoba će biti odgovorna za organiziranje, koordiniranje i unapređenje rada na upravljanju stabilitetnim uzorcima, te nadzor i održavanje prostora i opreme. Kao uvjeti ističu se VSS ili minimalno 300 ECTS – kemija, kemijska tehnologija, farmacija, biotehnologija. Link za prijavu nalazi se ovdje.

Mystery Eyes je agencija za pružanje usluge mystery shoppinga odnosno tajnog kupovanja.

  • Tajni kupci su prethodno educirani djelatnici koji se na zahtjev određenog poduzeća pretvaraju da su potencijalni i redovni kupci. Oni pritom prema unaprijed definiranim kriterijima detaljno i objektivno mjere kvalitetu usluge tog poduzeća i/ili njegovih konkurenata s ciljem njezina poboljšanja te nakon toga na odgovarajući način izvještavaju o svom iskustvu na usporediv i konzistentan način. Opširnije potražite ovdje.


Komentari